En regnig sommardag !!!!

Tjena bloggen

idag har jag inte gjort så mycket, jag har bara varit hemma och tvättat lite kläder och städat lite. Idag har det regnat hela dagen,är så trött på svensk sommar regn. Men jag ska vara glad att jag har njutit av värmen som har varit här i tre dagar. Det kan vara jobbigt och samtidigt skönt att det regnar för man klagar hela tiden att det är för varmt och när det är varmt så vill man att det ska regna. Vad vill man egntligen? Vi människor är aldrig nöjda och vi klagar hela tiden.





Men jag måste ju säga att igår var det  min första sommardopp i askimsbadet. Jag var med Bella,Juvena, Mikaela och hennes dotter Jasmin och min kusins barn Sara som var ochså med. vattnet var riktig varm och skönt ska ni veta och jag som inte gillar och bada men jag badade ganska mycket. Jag är så glad att jag fick bada för jag skulle egentligen badat idag men bella ringde mig i sista min och sa att hon ville bada. Men imorgon så hoppas jag att det har slutat att regna för jag ska gå ut. Jag hatar att gå ut när det regnar. 

                        



Imorgon är det exakt en vecka kvar innan jag ska åka hem till oslo. Det är verkligen sorligt eller vad säger ni ? Men det är alltid lika jobbigt att åka hem igen men när jag är hemma så är det bara jobbig i en hel vecka pga av att komma igång med jobbet. Jag fick ochså höra av min mamma att vi ska åka till paris i november. Vi ska gå på min kusins bröllop. ÅÅÅ vad kul  det kommer att bli , det var ju flera år sen jag var i paris åå vad jag längtar .

Men nu ska jag kolla på film...  SOV GOTT !!!! 


Grattis Bloggen på ett årsdagen !!!!!

Shoo bloggen !!!!!

idag fyllde du ett år stor grattis till dig. Men egentligen så var det i går du fyllde år.







Dagen började med att jag vaknade av att min underbara mobil ringde flera gånger. Och det var min underbara killkompis Fredd som ringde till mig från sthlm. Vi pratade ganska länge för det var verkligen längesen jag träffade honom och pratade i tel. Jag blir alltid glad när jag pratar med honom. Vi bestämde att jag skulle åka upp till honom när jag får ledig från jobbet. Det blir spännande att åka till sthlm igen. Sist jag var i sthlm så var jag 18 år och det är på tiden att jag åka dit igen säger man bara.

Efter det så träffade jag mina underbara brudar. Jag, vicki och Izzy gick ut och åt på Restaurang  som ligger nära saltholmen.Det var en väldigt dyrt Restaurang ska ni veta. Men det var värt det pga av att det är inte alltid man är ute och äter, och plus vi träffas inte så ofta varandra. Izzy har ju flyttat till USA, jag bor i OSLO och jobbar och min underbara vicki bor ju kvar här,men när jag är i gbg så har vi inte tid för varandra för hon jobbar ganska mycket. 






                 


Det har varit en lyckad kväll helt enkelt med brudarna. ÄLSKAR ER OCH TACK ATT NI FINNS I MITT LIV  BLESS  AND LOVE 2 YOU  ♥ ♥


A boring Monday !!!

Tjena bloggen !!!
 
Idag är det exkt två veckor som jag har varit i gbg. Det känns faktiskt skönt att vara här men samtidigt
så saknar jag faktiskt oslo. Oslo är mitt hem ska ni veta.

Idag så vaknade jag runt 12 tiden. Jag har sovit  jättebra och det var längesen jag sov så skönt. Jag vaknade och gjorde mina rutiner som jag alltid bruka göra det är och sitta framför datorn när jag vakna och ringa till mina kompisar och fråga om någon vill ses. Men det blev att jag skulle träffa tracy en snabbis. Men efter en stund  kom jag på att jag ska till min Gudmor kicki och hämta min kamera som hon fick låna av mig. Och  jag kom på att hon kan ju ochså hjälpa mig med att skriva en uppsäknings brev som jag ska skicka till dagiset som jag tackade nej till. När jag gick till henne så hjälpte hon mig och efter det så gick jag hem som varligt. Men  jag ville vara där längre men jag var tvungen att åka hem pga av att jag var så trött. Men vi bestämde att vi ska träffas den 3 Agusti innan jag åker hem.

När jag kom till frölunda då ringde Lina pina till mig och frågade om vi kunde promenera som varligt. Och det gjorde vi. Vi promenerade ganska länge vi pratade om allt möjligt. Jag har alltid leka kul när jag är med henne skratta som varligt... BABE ÄLSKAR DIG FETT !!!!

Men imorgon så fyller min blogg 1 år heheheh då måste man verkligen fira detta haahahha Men jag undrar vem som kommer på kalaset ?  det får vi se imorgon.....


Pusselito på er !!!!!
 


Riktiga Vänner eller falska vänner?

Shoo blogg...

Nu har jag bott i oslo snart 2 år och brukar ofta vara i gbg. Jag har kvar mina vänner som jag har haft under skoltiden. Men dom senaste året som jag har bott i oslo så har jag märkt vem som är mina rikiga vänner och dom som är mina festkompisar. Men nu när jag är på semester i gbg så orkar jag inte ringa till alla dom men det som jag har gjort innan jag kom till gbg har jag sakt till alla på fb som jag är vän med  att jag är i gbg och om dom vill träffas så är det bara att ringa till mig om dom vill något . Jag känner att jag har inte tvungen att ringa till dom och säga att jag är här för dom hör aldrig av sig till mig när jag är i oslo. Det är bara dom som är en del av mig som jag har ringt och frågat om dom vill ses. Självklart ringer jag till dom för dom ringer ju till mig. Så nu har jag börjat att höra av mig till dom som hör av sig till mig och resten säger jag bara FUCK OFF...

I går var det Izzys födelsedag men jag var inte där och firade hennes födelsedag på bryggeriet.Men jag gick hem till nuran och  sa grattis innan dom gick ut. jag blev glad att träffa alla igen.Jag hoppas verkligen att jag träffa dom innan jag åker hem.

Nu har jag varit här en vecka liksom shit vad tiden går och snart är sommaren över ush vill verkligen inte att sommaren ska ta slut det känns inte som att jag har haft en bra sommar. Jag har knappas badat men jag hoppas verkligen att  solen kommer snart heheh.

Imorgon ska jag till skopunkten med min kusin och kolla
 om det finns fina skor men jag tror inte att jag ska köpa något för jag har redan köpt tre par skor och  några kläder som jag ska ha i elfenbenskusten.

Men nu ska jag ner till tvättstugan och tvätta klart så slipper jag tvätta imorgon .

PUSSELITO PÅ ER ////

 

Now I am in göterborg !!!!!

Shoo bloggen...

Hm vad ska jag skriva om liksom? har ju inget att skriva om men jag ska försöka. Just nu är i gbg och det är jag glad för liksom och nu har jag semester i tre veckor. Ska verkligen njuta av min semester här i gbg med min familj och vänner.
Jag måste ju träffa Izzy som är på besök innan hon åker tillbax till usa igen.

Igår så ringde jag till den jobbet som jag skulle få fast jobb på gullungarnas dagis och sa att jag inte ska jobba där.
Jag viste inte vad jag skulle säga liksom, så jag hittade på något och sa att jag ska flytta tillbax till Gbg igen.Men det ska jag inte , men jag tänkte det är ju bra att man är svensk för dom vet ju aldrig när vi svenskar flyttar tillbax liksom hehehe. Nej Kristina nu måste du sluta med dina vita lögner på jobbet . Men som sakt så är jag kvar på stjernblocksveien barnehage och mc dolands. 


Jag skulle bara säga att jag har  börja faktiskt trivas i oslo nu och börja jag få kompiar hehehe...Mest är det killkompisar,men nu har jag lärt känna en tjej från sthlm som jobbar på mc . Vi gick ut och vi hade kul ska ni veta.

Men nu ska jag till min underbara kusin och jag ska ta ut mit hår heheh och kanske klippa det. Och nu ska jag kolla på våran bästa år älskar den serie...

puselito på er /////

RSS 2.0