No man,No cry!!!!!

Vad ska man börja, har haft en jobbig dag.Det startade med bråk med en speciel kille, vet inte riktigt hur jag ska börja. Varför finns det killar egentligen? Jag klara mig utan han, men vet inte varför jag låter han styra mina känslor. Jag har alltit varit den personen som inte tar skit från killar men denna killen är riktig specielt kan man säga, vet inte varför det e så .Jag vill ha han men samtidigt vill jag bara döda han och döda mig samtidigt. Varför ska kärleken vara så jävla kompleserad,  fast man vet att man inte klara sig utan dom. Jag vill verkligen vara med honom men han fattar  inte det riktigt. Han tror att  jag vill bara leka med han men det vill jag inte. Jag vill ha framtid med denna killen. "KAN DU INTE FATTA DET ELLER" vill bara gråtta fast jag har gråttit  nästa hela dagen. Men jag hoppas att jag glömmer han lika fort som jag träffade han .









Jag har varit hos min första gudtotter olicia,jag blev så glad när jag såg henne.Har inte träffat henne på ett tag nu så jag var rädd att hon inte kände igen mig  men det gjorde hon. Har aldrig fått sådan stor kram av henne.Jag kände att jag  ville gråtta men det gjorde jag  inte ... Ni kan inte förstå  hur mycket jag älskar olicia ,Hon är mitt allt. Jag fick höra en bra nyhet att jag ska bli kontaktperson åt oliciia blev fett glad. Tack så mycket Angelica att du valde just mig  jag uppskatta detta och du kommer inte att bli besviken .Kommer att vara en bra gudmor och en bra kontaktperson. ska tacka gud att jag har haft en bra dag med min lilla olicia. 

Nu ska jag ha myskväll med sofie,entligen e det bara jag och sofie, inga äckliga killar  hemma hos sofie.Det e bara vi två  det känns så jävla skönt att ha en vän bredvid  mig som  hjälper mig att tänka på något annat. Nu ska vi ha lite myskväll ska dricka lite te och äta tigger rmuffins damn vad gott . Det känns som det var 1000 år sen jag  hade myskäll önskar att jag hade det med killen, fy  på dig "kicki" så ska du inte tänka du har ju  lilla underbara sofie hos dig nu och det ska jag ta vara på.






Glömmde säga ochså att jag blev fett nöjd med mitt hår som jag gjorde igår. Sov gott nu

Nya dag ,Nya bekymmer kommer imon !!!!!



Längtar så jävla mycket!!!!

Idag  när jag vaknade  i morse i min lilla systers säng hade jag så jävla ont  i ryggen pga att sängen är så jävla obekväm som satan men det e ju en natt till  så är jag hos min underbara babe som jag ska sova bredvid , jag längtar så jävla mycket . det känns som jag har inte sovit hos hennne på länge plus att jag vill tillbringa hela veckan med henne.Vi kommer ha så kul damn vad jag längtar så jävla mycket. 

Jag är inte gjort så  mycket faktist idag  har varit i stan idag och köpt hår, tänkte fixa mitt hår idag.Sedan åkte jag till  lidhel med min mamma för att köpa saker som jag behöver hemma i oslo och hon köpte tvål som hon skulle ta med till resan.Jag handlade inte så mycket men det blev ändå 200 kr skit asså pengar är ju fan inget det försviner lika fort som man får dom heheheh . Nu väntar jag  på att min mamma ska vara klar med allt packning för hon ska  reser till våran underbara hemland "Elfenbenskusten" är så
Avundsjuk på henne, vill ochså me.

Jag vill inte åka till Oslo och jobba ,vill vara i en varmt land och softa det skulle varit nice. Kanske åka till Costa rica eller kanske  till Jamaica det skulle vara rena drömmen faktist men kicki sluta dagdröm , du kommer ingenstans  för du måste  spara pengar till Elfenbenskusten närsta år. Då åker jag med sofie och hela familjen längtar fett mycket.  Hon kommer ni säkert höra  hennes namn i denna blogget för det är hon jag är mest med. Vi har kännt varandra sen jag var 15 år. Sofie är en specelt tjej om du lär känna henne väldigt bra. Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva  men det ända jag kan säga att jag ska äta nu och kolla på tv.  Men ni får ha det så bra  ////






Ny dag Nya bekymmer  imon

Leona lewis (L)

kan inte sluta 

VICKI LEAVING A MESSAGE

 

 

HEEEEEEEEEEJ KICKI VILLE BARA LÄMNE ETT SÖTT MEDDELANDE TILL DIG!

JAG ÄSLAR DEJ. DU ÄR EN FETT SKÖN BRUD MED SKÖNASTE HUMOR. HOPPAS VI SES SNART IGEN INNAN DU ÅKER TILL NORGE. STAY BEAUTIFUL JUST THE WAY YOU ARE!

 

 

Glöm inte checka in min blogg Stumpan på http://bogere.blogg.se

 

 

 


Ny börjare!!!!

Nu har jag äntligen skaffat blogg nu ,och nu kommer jag berätta  lite vad som händer i mitt liv .
jag ska försöka skriva så mycket som möjligt. NU ska jag berätta lite vad jag har gjort idag.


Idag har jag varit med min vän sofie hos mamma och lagat lite mat , det blev  kyckling grytta med ris den blev lyckad  som varligt heheheh .. sofie var här ett tag och vi snackade skit som varligt. Det var kul att hon kom förbi för jag har ju inte träffat henne  på två månader pga  att jag bor ju inte i den lilla Götet längre.. Efter hon hade varit här fick jag flipp att jag skulle gå och tvätta hade ju glömt bort min tvättid. Damn vad jobbigt att inte ha en tvättmaskin hemma hos mamma men det har jag i oslo, det är så jävla skönt att  inte gå upp och  ner hela tiden och det känns ganska  jobbigt men man ska vara glad att man inte tvättar för hand ,för det e ju maskinen som tvättar inte jag det ska  jag tackar Gud för. 

Nu har jag varit i den lilla Götet i två veckor och nu är snart min semester slut  och jag har inte gjort ett piss .Föresten jag ska vara glad att jag har träffat mina negertjejer och sovit i en stuga i helsingborg och badat  nakenbad det va jävligt


                                                                                
Min andra halva älskar dig så mycket fast du har lämnat mig puss på dig



skönt ska ni veta, jag vill göra om det  heheh .Man ska ju inte glömma att jag har träffat my baby tracy, Zandra och min lilla prins melki han e så jävla sött. Fick inte träffa min guddotter juvena men jag hoppas att jag får träffa henne innan jag åker hem allafall. Gud jag håller på att glömma dagens köp var min första baby phat skor som var så jävla snygga asså..



Månadens köp
Ska sova nu ...Ny dag  Nya bekymmer imon

RSS 2.0