Helgen går så fort !!!!!







Shoo blogen !!!!

Shit vad helgen går så fort. Tiden bara rullar och rullar jag hinner knappt med tiden asså.

I helgen så jobbade jag som varligt på Mc på kvällen. Jag har fått stänga 4 dagar föra veckan skit jobbigt ska ni veta. Men vad ska man göra om man vill ha pengar liksom. I lördags var det fett jobbigt dag på jobbet och det var skit mycket att göra. Det känndes som det var 17 maj liksom och 17 maj är  Norges nationaldag. Då är det kaos på Mc. Jag fick gå hem kl 00 så jag missade bussen så jag fick sitta på burgerking  i två timmar skit sur blev jag. Och i går tog jag det lungt och städade lite och gick till affären  och köpte lite grejer och glömde köpa det viktigaste det är ju diskmedlet men ska göra det idag hoppas jag. 


 Det är skönt att det är måndag idag så jag kan göra mina ärende ska till skatteetaten ,banken  och sen till affären och köpa diskmedel .


Ledig idag !!!!





Tjena bloggen !!!!



Sorry att jag inte har skrivit på länge. Jag har haft mycket att göra sen jag kom till Oslo efter mina resande till Göteborg. NU är jag äntligen hemma igen och jag har bestämt mig att  jag inte ska till gbg mer fören på sommaren. Men nu blir det ju en undantag för min lilla guddotter Juvenna  ska döpa sig den 28 maj. Äntligen ska hon göra det vi har ju väntat på detta ganska länge nu. Men jag kommer bara vara där under helgen. Nu när jag ska åkaR till Gbg så blir det bara under helgen, måste börja jobba normalt igen.

Jag ska ochså säga att jag har börjat jobba på mitt gamla jobb igen på Mcdonalds 4 gånger i veckan dubbelpass efter barnehagen. Jag började förra veckan då gick det bra och när jag jobbade i lördags och det var bara 2 timmar kvar så orkade jag inte mer att jobba så jag gick hem innan jag hade slutat :P men igår när jag jobbade på barnehagen så var det lungt för barna var så snälla och sedan gick jag till mitt andra jobb och det gick bra tills kl var 22. Då var jag helt slut och jag har aldrig jobbat så bra som jag gjorde i går asså,"Grattis Kristina".

Idag är jag ledig från Barnehagen och Mc så skönt ska ni veta. Idag ska jag söka nytt jobb på barnehagen  så jag kan börja efter sommaren. Kanske nära mig om jag får en. Sedan ska jag träffa Alec för det var ju längesen man såg henne.
Det känns som det var längesen jag var ledig på en vardag liksom och jag hoppas att jag kan ta det lungt idag men jag skulle vilja träna men det orkar jag inte . Men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt kommit igång med träningen ska ni veta . Innan jag åkte till London och Gbg så tränade jag tre gånger i veckan  i två veckor och sen när jag kom så har det blivit si och så med träningen. Men det är vara komma i gång för sommaren är ju på vad eller vad säger ni. Nu måste jag gå in i duschen och komma iväg annars kommer jag bara ligga på soffan och inte göra ett skit liksom hahah.

PUSELITO PÅ ER ////



goodbye Gothenburg, welcome home to Oslo !!!

Shoo bloggen!!!!

Om en timme så ska jag ta min buss till Oslo igen. Å vad jag har längtat hem till mig,det känns som jag har varit i Gbg hur länge som helst nu. Jag har pendlat ganska mycket till gbg pga London resan och Bröllopet. Jag har haft en jättebra påsk ska ni veta. Jag har festat med sofie,träffat Zandra och bella och det var det viktigast tycker jag .
Nu när jag åker till gbg nästa gång så vet jag vad jag kan vara, så slipper jag att åka till min mamma. Jag vet att jag kan vara hos min syster Leticia och lilla underbara sofie.

Äntligen har jag fixat mitt hår och handlat lite mat som jag kan äta på jobbet. Det känns som jag har köpt ganska mycket till jobbet men det är ju bra för jag ska inte komma till gbg på ett bra tag nu. Måste jobba så mycket jag kan för det är ju sommar snart, och då har jag planerat att åka på lite semester med Johanna.  Det kanske bli spanien och sen vet jag att jag åker till Frankrike själv och sist till London med min syrra. Vilken underbar sommar det ska bli .ÅÅÅÅ vad jag längtar asså.

Men nu ska jag vila lite för jag har ju sprungit ganska mycket idag . Men nu ska jag vara lite social med sofie men ni får ha det så bra puss på er så länge 


PUSELITO PÅ ER !!!!

 

önskar er all glädje och lycka tillsammans irenne och gaby




Idag har det varit en Sorry att jag inte hade skriv något inlägg innan jag skulle till Irennes bröllop. Jag hade ingen tid för jag skulle till safari och fixa mitt hår kl 10. Jag var där 10.10  men den tjejen som skulle göra mitt hår var sen som varligt..Du vet Afrikansk tid hahahah .Det innebär att när man säger 10.10 så betyder det 11.30 men hon kom 10.30.tack att hon kom. Efter när hon hade fixat mitt hår så fint så gick jag hem igen för att fixa mig.Tack att sofies mamma kör oss annars hade jag inte hunnit  fixa mig och sminka mig. När jag satt i vagnen på ettan på väh hem till sofie så träffade jag mitt ex killkompisar som är mina vänner ochså. Det var ju längesen jag såg dom liksom men det var skönt att träffa dom igen och ser vad som har hänt med dom liksom. När jag var framme hos sofie så var hennes mamma redan där och fixade henne. Hon blev jättefin. Men jag fixade mig på 40 min med smink. När vi var klar så gick vi och hämtade galbi vid skf och gick till kyrkan. Gudtjänsten hållde på i 4 timmar och sen var det fest i lokalen vid 18.30. Vi gick hem till sofie och förfestade lite med galbi,Shanel och faisa  och en tjej till men kom ej i håg vad hon hette. Vi drack ganska mycket av vodkan och gjorde en liten mormor och drack den på vagnen. När vi var nästan vid lokalen så såg vi brudparet i bilen. Vilken tajming att vi kom då. När vi var där inne så träffade vi alla dom andra kompisarna plus träffade vi Nelly och Estell. Vi åt och hade jättekul på festen.

önskar er all glädje och lycka tillsammans irenne och gaby !!!!


soft dag för mig vaknade av att solen hade gått upp.Jag hade inte dragit ner persiennerna så det störde mig fett mycket asså. Men  jag försökte somna om men då fick jag massa sms. Men en av dom som skickade på morgonen var min babe. Vi snackade som varligt fast han  var på bra  humör så i like that. När han är på bra humör så kan vi snacka om allt typ. Vi snackade ganska länge tills shanel kom över. Vi softade lite sen gick jag och träffade Victoria och hennes kusin för vicki mådde inte så bra pga av kärleksproblem. Efter vi hade snackat så skulle vi vidare till linneplatsen till cafe tintin men det var stängt. Vi gick runt och letade efter något cafe vi kunde sätta hos eller sitta i en bar och bara snacka lite för det var dåligt väder men allt var ju stängt. Men till sist hittade vi hemköp och vi gick in där och handlade mat. Shit vad dyrt hemköp ska aldrig köpa där mer ska ni  veta. jag köpte ganska lite saker men det blev typ 150 något.Fett dyrt ska ni veta och det känns som jag var i oslo. Men när vi hade handlat klart så hängde vicki med hem. Jag lagade pasta med papprika sås enkel och snabbt hahahah. Jag blev jättemätt och efter det kollade vi på ballar av stål och vicki och sofie åt semlor. Jag klarade  inte av att äta mer . 


Jag skulle bara säga at jag åker inte hem imorgon till oslo pga av att knäppa Kristina Faussou  hade av bokad en resa innan men det var fel resa det var den resan imorgon jag hade avbokat. det är typisk mig detta. Men från med imorgon får jag ha fötterna på jorden igen.


Jag ska bara säga at jag har haft en bra påsklov hemma hos sofie. Hon har haft en bra födelsedags fest och jag är jätteglad att jag fick vara hemma hos henne. Och jag hoppas att alla har haft en bra påsklov.

Men nu ska jag vara social och kolla lite på tv och lägga ut dom bilderna på  London resan,sofis fest och bröllopet.


GoodNight.jpg GoodNight image by jomo41

Bilder på Irennes och gabys dag !!!






Puselito på er !!!!

GENOMGÅNG I LONDON 20/3-24/3

Tjena Bloggen !!!!!!


Just nu sitter jag hemma hos sofie och har lagat svensk Pytt i panna med ketchup på .Innan dess satt jag först med 3 kompisar och sedan kom sofie och satt med oss. Som ni förstå så har jag inte skrivit på ett bra dag och det jag minst var innan jag åkte till London. Nu ska jag försöka att sammanfatta allt jag har gjort under Lonson resan till nu.

LONDON: 
Vi tog flyget kl 21 tiden och var framme runt 22.00. Flygresan gick bra och vi började förfesta på planet. För när vi skulle vara framme skulle vi ta tåget till liverpool street och efter det vidare till nattklubben som jag inte kom i håg vad den hette. Vi blev hämtat av Min gudmor Kicki som är mamma till min syster Leticia. Och dom som hämtade oss hete Isabell och den andra kom jag inte ihåg vad han hette... När vi kom till klubben så var det ganska lite folk så vi började förfesta där och sen kom Isabellas syster Hannah och hennes kompis malin och hennes kille. Dom var jättetrevliga och vi drack men jag ville inte dricka mig för mycket men jag blev ganska full när jag kom ut i billen då hade kevin gjort en blandning av mera än hanv vodka och resten av cola. så tänk hur stark den var . Men jag hade kul den kvällen ska jag säga er. Och jag måste säga att den klubben vi var i är att alla killar är Hungriga så akta er hahahah....


SÖNDAGEN
Efter vi hade festa så hårt så att vi kom hem kl halv 6 på morgonen.Shit var bakis vi var asså. Jag och min syster hade hangover "bakis". Men vad ska man säga om Isabella då? Fan vad jag tyckte synd om henne liksom hon mådde riktigt dålig ska man säga. Det jag kom i håg var att hon stog bredvid kicki och sa att Hon var riktigt full hahah. Vi åt frukost och fixade oss och gick runt Greenwich park och kollade runt och fundera på vad jag skulle köpa på måndag  när dom öpnnar igen . Efter ett tag hade vi gått runt tills äffären hade stängt så sa kicki att vi kunde åka till hannah som inte borde så långt därifrån. Vi gick hem till  henne  och hon var bakis som fan. Jag tror att alla var det och stackars Malin och hennes kille då. Dom tog flyget kl 02.00 och dom gick från klubben till Flygplatsen. Efter ett tag när vi hade varit hos henne så hängde hon med oss ut och handla lite bakis mat. Asså jag lovar er om ni vill åka till afrika så åk till London där finns allt det kan jag lovar er. Det fanns planten, fisk fofo mmm. Jag köpte planten som varligt älskar dom .Det var en riktigt Söndag .


MÅNDAG.
Gick vi upp vid 11 tiden och fixade oss för då skulle vi Shoppa till bröllopen och lite till mig. Vi gick till primark, Agos och till pekkam. Jag köpte örhänge,sport BH, löshår  och presenter till dom närmaste och min lilla plattång till mig själv. Jag hittade verkligen allt T.O.M brunkräm till mörka.Jag köpte tre tubber brunkräm för 30kr/ skit bra köp kicki

Sedan var vi klara och vi gick in i en British bar och satte oss och åt. Jag ska bara säga två saker är att hannah äter mer än vad en män äter ju. Fast hon är jättesmal shit vilken brud asså. Men jag ska bara säga att det är jättebilig att äta ute så ni vet det .

Efter vi hade handlat gick jag och min syster till Pekkam där min far hade bott. Jag gick in i en afrikansk salong och köpte löshåret. Jag köpte 4 paketer  så jag kan ha det i två månder för just nu är jag jättefattigt så jag kommer inte ha råd att köpa så det är bäst att jag passa på liksom. När vi var klara med Shoppingen gick vi hem.När vi var hemma så bestämde vi oss att vi skulle gå ut en sista kväll i london för vi åker hem på onsdag morgon då blir det tisdags natt om det ska vara riktigt. Så vi  började förfesta med vår vodka som vi hade köpt i söndags. Efter ett tag ringde det på våran tel det var en vän till oss. Han frågade om vi ville ut och det ville vi. Så det blev bara systrana Faussou som gick ut tillsammans det var jättetrevligt kväll ska ni veta .....Vi gick till sportbaren heten den .vi spelade biljard och dansade fett bra musik ochså . Sedan gick vi och åt en british kebbab den smakade ok men turkisk kebbab är bäst eller vad säger ni.


TISDAGEN.  gick vi upp ganska tidigt för vi skulle träffa min lilla syster chalday  och min bror dewin som jag inte jag har sätt. Men Shalday har jag inte sett på sex år och nu är hon 7 år gammal. vi åkte till pekkham för att handla dom sista presenterna man skulle ge bort .Sedan så ringde vi till Shaldays mamma och frågade om dom var hemma och det var dom.Vi snackade hur vi skulle träffa dom och så men i början blir det kompleserad så vi blev sura och satte oss på Mcdonalds för att softa ner lite och vi åt en big mac som varligt. Efter vi var färdigt så ringde vi henne och förklarade hur det låg till med pengarna och sånt.Hon fixade allt och vi gick till min pappa istället. Men han hade ju rest till afrika med dewn så det var lungt att åka hem till han och träffa syran igen. Vi hade det jättekul skrattade och lekte lite med henne och pratade. Hennes mamma körde hem oss men vi kom vilse hem till isabell..Till slut hittade vi hem till henne,vi tog det lungt den kvällen för jag viste att vi skulle åka hem ganska tidigt. jag satt framför dator till kl 00.00. sedan vilade jag och sen var det dags att ta flyget. vi gick hemifrån kl 1 och skulle ta flygbusem kl halv 2 men vi tog en tidigare. Så vi var på flygplatsen kl 3 och flyget åkte 06:30.





 ONSDAGEN. fattar du hur länge vi i flygplatsen bliv skit sur på kicki och det blev min syster med. till slut sa vi till henne då får gå runt själv så sover jag på bänken med leticia och när det är dags att åka så ska hon väcka oss .Det gjorde hon. Vi hade lite problem med bagaget och det var att den vägde för mycke så vi var tvungen att dela upp det .Till slut fick vi med allt hem till sverige. Innan flyget hade luft så hade jag somnat. Jag vaknade av att jag blev täpt i örat som man brukar få när man är i luften. 

När vi var frame i Sverige,Göteborg var inte alls glad ville bara tillbax till London.Jag åkte hem till min syster för jag skulle vara där tills min buss går kl 17.15 till oslo. Måste ju åka hem för På torsdag och fredag är det jobb som gäller.

TORSDAGEN OCH FREDAGEN. Så jobbade jag och var lite med johanna och på fredagen så åkte jag till gbg till sofi. Jag kommer skriva imorgon vad jag har gjort under påsklovet. Nu ska jag sova för imorgon är det inte en varligt dag asså.

IRENNE  Ekuma Menga GIFTER SIG  VÅRAN BÄSTA VÄNN  LOVE YA GUMMAN OCH LYCKA TILL AND BLESS U !!!!

Så det blir en fett brölopp imorgon asså ska upp tidigt imorgon. Men jag lovar er att jag ska skriva till er innan jag går ditt .

PUSELITO PÅ ER ALLA !!



BILDER FRÅN LONDON!!!!



RSS 2.0