Engeland,London !!!!

Godmorgon Blogg !!!!

 







Jag ska börja be om ursäkt  att jag inte har skrivit  ett tag pga av att jag lämnade kvar min dator hos min kusin.
För jag kommer inte använda den så mycket för jag kommer att pendla ganska mycket till gbg.

Just nu är jag i Göteborg,Kortedala hos min stora syster Leticia och  vi ska snart dra till stan. Hon ska träffa hennes mamma och jag ska till min mamma och hon ska hjälpa mig med en sak.

Hakuna matata nu har dagen äntligen kommit ska till London idag  och flyget går kl 18.00. Fy vad kul vi ska ha jag och min syster och hennes mamma. Jag får inte glömma att ladda min kamera  det är skit viktigt.
Men det var ju ett tag sen jag åkte flygplan så det kommer att bli kul. Men som ni vet att jag kommer att vara  i London i tre dagar så jag kommer inte ha tid att skriva i min blogg ,så jag får skriva när jag kommer till hem eller när jag kommer att ha tillgång till internet igen.






Jag skulle ochså säga att jag har varit flink denna veckan. Har tränat 3 dagar denna veckan fan vad grym jag är. men nu ska jag dricka lite te innan jag dra mig men jag ska försöka skriva ett sista inlägg innan jag åker.


Puselito på er och Bon Voyage !!!!!


avklarat uppdraget !!!

Tjena Bloggen

Idag har jag jobbat som varligt på Sjärnblocksveien Barnehage . Vi var nästan alla barn och det fattades bara ett barn. Fast vi var 12 barn men det gick ju bra för dom var inte lika jobbiga som dom brukar vara liksom, så tiden gick ganska fort.
Efter jobbet så gick jag och träna det var riktigt skönt ska ni veta. Jag tycker att det är jobbigt att komma i gång men sen är det bara att göra igång. Förra veckan så tränade jag tre gånger och nu har jag bestämt mig att jag ska klara av denna vecka med. INGEN FUSK.Jag måste gå ner i några kilo innan London
och Irennesbröllop. Jag måste vara hot ,hot and hot självklart. men nu ska jag snacka lite med Rennie innan jag går och läger mig ....

Puselito på er och sov gott .
 


Bye Gothenburg!!!!!

Shooo....

Nu har jag fixat håret hos min mamma i går. Vi fixade ganska sent för jag kom hem till henne runt halv 7. Hon blev inte så glad ska ni veta, varför har jag svårt att passa tider om jag ska göra något, men när det är jobb så är jag bra på att passa tiden.Det beror på ganske att det handlar om pengar eller :P  Jag sov hos min mamma för jag var ganska trött och jag orkar inte sitta i vagnen och åka till sofie i 30 min.

Nu är det snart dags att åka hem till mig själv. Helgen har varit ganska soft ,jag har träffat familjen plus min kusin och hennes familj. Jag kommer tillbax den 26 igen. Då är det bara att festa sönder sig och träffa vännerna igen. Men nu ska jag äta och dra mig till centralen och ta min buss....

PUSELITO PÅ ER /////

Hemma hos Sofie i Gbg !!!



                                                
Tjena bloggen !!!

Just nu befinner jag mig i Göteborg, Redbergsplatsen hemma hos lilla sofie. Jag vaknar ganska tidigt igår och idag vet inte varför ? men jag tror det beror på att jag vaknar så tidigt när jag jobbar och det är därför det blir så. Just nu sover Sofie och jag sitter framför datorn som varligt och skriver blogg och äter Croissanc till frukost. Egentligen borde jag äta något nytigt till frukost men jag är ju i gbg så det gör säkert inget eller vad säger ni?

Igår så vaknade vi kanske tidigt för att hämta mitt pass för jag åker ju till London nästa lördag... längtar och längtar. Så vi tog spårvagnen till polishuset och när vi skulle  gå av så såg vi kontrollanterna och dom skulle på spårvagnen. Shit vilken tur jag hade asså. Tänkt om jag åkte fast då skulle jag få betala 1200... Shit skulle jag bara säga. När vi hämtade mitt pass så gick jag till min mammas jobb och köpte lite löshår för  jag ska fixa mitt hår idag. och samtidigt så frågade jag henne om jag fick låna hennes busskort för vi skulle till Frölunda hos min kusin och vara där ett bra tag. Så jag vill ju inte träffa på dom igen. Jag tog busskortet och åkte till min kusin vi softade. Jag och sofie hade en bra Lördags kväll tillsammans eheh . Men nu ska jag fixa mig och åka till min underbara mor och fixa mitt hår så jag bllir lika snygg igen...

PUSELITO PÅ ER!!!!!

    


Welcome Back Gym !!!





tjena bloggen!!!!

Sorry att jag har inte skrivit i bloggen mer än två veckor kanske. Det har hänt ganska mycket,har ju varit i gbg och varit hemma och jobbat en del. Men nu hoppas jag att jag kan börja skriva lite mer. Som ni vet kanske att jag har börjat jobba ganska mycket på dagis. Jag har jobbat nästa alla dagar i veckan. Jag är jätteglad att det går bra för mig just nu och pengarna rullar som det ska eller inte hehehhe.

Jag har ju ochså komit gång med gymmet, har tränat tre gånger i veckan och jag har bestämt att jag ska fortsätta med och det har jag gjort ochså. Jag är så glad att jag har börjat träna igen heheh....

Hakuna matata måste bara säga att det är exakt en vecka och en dag så åker jag till London. ÅÅ vad jag längtar så mycket asså. Jag åker med min syster Leticia och min Gudmor Kristina . Vi kommer att ha så kul och jag hoppas att jag kommer tillbax för jag har lätt att fastnat någonstans heheh... Nej då jag kommer tillbax till kärra Oslo och mitt underbara jobb som dagisfröken. Älskar detta jobbet asså.

Just nu sitter jag på jobbet och väntar tills Thea och maylinn och barna är  ut och går lite. För det är så fint väder. Jag stannade inne pga av att jag har min röda dag ni fattar vad jag menar med det. Så jag fick moppa golvet. Och nu sitter jag framför min dator :P.



Ni kanske undrar varför jag har datorn med mig till jobbet ? Det är för att jag åker till kära gbg idag igen och kommer hem på måndag. Självklart måste jag ta med mig datorn när jag reser till gbg som varligt. Och idag får jag sällskap till gbg och det är lilla underbara Johanna. Vad kul vi kommer att ha det på bussen till gbg asså..

Men nu måste jag sluta för snart kommer mina underbara trollungarna och det är bara tre timmar igen sen sitter jag på bussen till Gbg.


PUSSELITO PÅ ER !!!! 




RSS 2.0