Jag kan om jag vill !!!!!

Tjena jorden!!!!
Nu är jag tillbax och sorry att jag har inte skrivit på ett tag nu.Jag har haft mycket att göra den senaste tiden. Har jobbat lite för Toptemp och lite på Mc.Nu känner att jag har två jobb och nu är det bara att jobba så mycket man kan för det har ju halv skatt i Norge. Men nu känns  det som att jag börja har lite koll på min ekonomi men fast jag har stängt av mitt abonnemang för att kunna spara mer för jag ringer så jävla mycket så det blir ju dyrt i längden.Och  men det känns ju jobbigt att inte veta hur mycke man få i månadslönn för toptemp ringer när dom behöver ju.Men det kommer snart. Och nu måste man jobba så mycket som möjlig om jag ska ha råd att handla juklappar. 

Ni kanske undrar hur det har gått för mig med gambridgen?det har gått jättebra faktiskt har ju gått ner 5 kg idag, grattis kicki.Men nu är det bara denna veckan kvar så slipper jag att lida och kan äta mat igen. Det kommer bara bli salat och kött innan jag kan börja äta pasta och sånt men det kommer jag att klara av . men den kuren var inte så jobbig som jag trodde jag tror att jag kan göra om det igen om en månad  så jag kan bli smalare och ha på mig min nyårsklänning som jag ska ha på mig heheh. Idag har jag varit på gymmet med joanie och tränat lite och har springit och bränt 280 kalorier och jag känner mig tio kilo lättare heheheh. Men nu ska jag sova för ska upp tidigt på morgonen och jobba.


Sov gott nu puss på
er !!!

Cambridge 3/14




tjena bloggen!!
 
idag har det varit en okaj dag har jobbat lite på mc som varligt Men det hände en märklig sak på jobbet,det var att jag hade inte ätit fören kl 12 och jag var inte hungrig som jag brukar vara och när jag åt kl tolv vad det helt okaj och jag var inte lika hungrig som jag brukar vara så jag tror att min mage har vant sig att äta mindra. Skit bra säger jag bara , detta går ju som en dans eller vad ska man säga och jag trodde att detta skulle gå skit. Men det e ju bara början men jag hoppas att detta kommer att fortsätta som det går nu. Jag är ju inte sugen på big tasty eller salsa burger som jag brukar alltid äta när jag jobbar. Jag känner mig stolt och nu behöver jag inte jag oroar mig för att jag inte jag klarar av kuren men nu vet jag att jag gör det heja kicki säger jag bara.

Imorgon blir det gymmet och ska bränna 200 kalorier har jag bestämt mig och söka jobb blir det och jag måste ju ha pengar till julklappar annars så  vet jag inte vad jag ska ta med till. Men nu är klockan mycket och nu ska jag sova.

Godnatt jord och sov gott!!!


Cambridge 2/14

Igår somnade jag riktigt tidigt för jag var så hungrig så att jag inte äns kunde kolla på Andra avenyn. Det var hemskt och tänkt dig att sova när din mage kurrar det är riktigt hemskt. Idag har jag tränat på gymmet och det gick riktigt bra. Jag sprang på rullmaskinen i en halv timme tror jag men kollade aldrig hur länge jag sprang men jag vet att jag brände 150 kalorier. Och det är ganska bra för att vara kicki säger jag bara. Men på frdag ska jag försöka att bränner 200kalorier , jag har ju på mig till nyår att gå ner 22 kg om det går. Men det räker med  att jag gå ner tio så blir jag glad. Jag körde lite lår och mage på gymmet jag tränade ca en timme och det var en hård träning tycker jag. Jag känner mig inte lika hungrig som jag var i går men ska äta min sista måltid kl 20 längtar och längtar. Men nu ska jag kolla lite på tv och fixa mitt garderob om jag orkar eller så gör jag det  på söndag för då är det ju en städdag för mig då men inte för alla då kanske det är en vilodag.

Men nu ska jag glömma mina bekymmer  och imorgon kommer nya!!



                                          

Cambridge kuren 1/14



Nu är jag äntligen hemma från Göteborg, vad ska man säga borta bra men hemma bäst eller vad säger ni. Jag har nyss vaknat och damsugat lägenheten och väntar på att våran bästa år ska börja snart .Shit har ju saknat den serien ju. Jag har börjat läsa bibeln igen och det var ju längesen jag läste den så jag hoppas att jag kommer att fortsätta att läsa. jag måste ochså säga att jag har tagit min första måltid. Det  blev en vaniljsmak ,den smakade rätt ok. Men jag undrar hur dagen kommer sluta för nu känner jag hur min mage kurrar redan :P, men jag ska försöka drika mycket vatten som möjligt men inte överdrivet så att jag måste gå på toa hela tiden. Och nu ska jag kolla lite på tv och ringa några samtal  men ni få ha det så  bra så länge.


Bye Göterborg!!!!

NU har jag haft en bra vecka i Göteborg och snart är det dags för mig att säga hej då till alla mina vänner som jag lämnar bakom mig . Men vi ses snart säger jag bara kommer kanske tillbax den 13 november  och det hoppas jag att jag gör. Idag har jag varit ganska trött ,jag vaknade vid halv 1 och det är ju inte lik mig att vakna så sent men vad ska man göra när man har festat hela veckan hehhee. Men jag kommer sakna er specelt bella som jag inte träffade så mycket. Jag fick reda på massa saker som har hänt här i gbg när jag har varit i oslo. Det är att mitt ex har skaffat en ny tjej redan men det e lungt för mig för nu vet jag att det är verkligen över och nu är det dags att jag ska gå vidare med mitt liv och hitta min kärlek. jag undrar vem kommer det att vara heheh ?

Idag är det sista dagen på mitt gamla liv och imorgon är det dags för mig att börja med gambridge och träning 3 gånger i veckan. Och jag hoppas att det kommer att gå bra men jag kommer att  skriva en vikt resa hur jag har lyckas eller inte ,Spännande kommer det att bli men nu ska jag gå upp på vågen och kolla mig hur mycke jag har gått ner men vi hörs kram på er.

*week's track*


Party all night !!!!

Ska börja tacka alla mina kompisar för en bra vecka i gbg, jag har haft  rätt trevligt vecka.
Igår vad jag med sofi och gänget satt och drack lite vin och innan det så bjud sofi mig på lite mat men det blev inte så lyckad men jag vet att han kan bättre hehehe.

Idag ska jag ut och festa med frölunda tjejerna som består av Tracy och Elsa och lila sofi. Vi kommer att ha så kul och vi ska till Jamrock och SHAKE WHAT YO MAMA GAVE YOU! hahahahahahha. Ska snart kolla vad jag ska ha på mig ikväll och gå till systemet och köpa något att dricka, det bli en förfest hemma hos sofie innan vi gå ditt. Jag hoppas verkligen inte att min ex e där men om han är där så ska han fan inte förstöra min sista kväll i gbg. men nu ska jag gå och äta lite mat och fixa mig för kvällen. Jag är ju lite seg av mig så det tar ju tid att veta vad jag ska ha på mig och om det inte passar så måste jag till frölunda torg och köpa något snabbt men vi hörs !!!






Yeah.. this is da shit! ska bli fett najs!

Träffa gamla kompisar igen

Jag vaknade i morse vid 11 tiden och det blev ingen våran bästa år som jag brukar kolla på, jag har märkt att i sverige är dom lite efter för jag har redan sett dom delarna som dom visar nu. Jag gick upp från sängen och gick ner och kollade om det fanns tvättid men det fanns inte så jag gick vidare till den andra tvättstugan. När jag gick till den andra så fanns det ingen tid där heller så jag tänkte om jag väntar en kvart och om ingen kommer så tar jag den. Jag väntade en kvart och ingen kom. Toppen tänkte jag och började tvätta.När jag var klar med tvätten ringde jag alexi och frågade om hon skulle till stan och det skulle hon ochså, så  hon hämtade upp mig på frölunda torg och körde mig till stan.Jag träffade Vicki och gladys vi gick runt i stan och jag köpte min gambridgekur som jag ska börja på måndag. Jag och vicki gick in i hm och skulle kolla lite men det blev att jag kom ut med två likadana klänningar en blå och en svart. Ni kanske tänker varför ska man köpa två likadana? men jag kunde inte motstå att inte köpa dom. Den var ju inte dyr kostade bara 100 kr,Gratis säger man bara och nu har jag en nyårsklänning jippi och nu behöver jag inte tänka på det mer heheh... Det ända som jag ska tänka på att gå ner i ca 10 kg med hjälp av gambridgekuren och jag har 2 månader kvar men det kommer att gå bra. Sedan på kvällen gick jag hem till alexi och hon hade lite tjejkväll med Anna och hennes kompis vi satt där och hade lite tjejsnack och åt lite mat och drak lite vin. Vi hade trevlig kväll och det var kul att träffa dom tjejerna igen för det var ju ett år sen jag träffade dom.

Snart kommer helgen och det blir party med brudarna längtar,längtar och längtar!!! men nu ska jag sova men vi hörs imorgon puss på er.
 


                

 


Vad ska man göra idag?

God morgon blogg!!!!

Jag vaknade för en stunds sen,har ju inte sovit så bra för det har varit så kalt i min syrras rum pga att hon hade fönstret uppe hela natten. Igår så fick jag lite flipp att jag skulle blogga lite men det gick ju inte gå in på hemsidan och jag som ville se andra Avenyn men det gick inte se på den heller åå det var inte min dag i går asså.

Vad ska jag hitta på idag ? ska kanske träffa min Gudmor och lämmnar osten som jag skulle ha gjort i Söndags men tyvärr glömmde jag den hos gladys när jag sovde över. Men jag måste ju åka in till stan och lämmna tillbax en tröja som jag köpte men hade inte på mig i lördags och det var ju därför jag köpte den och det är  typiskt jag att köpa något och inte ha på mig , men nu får det vara nog och jag måste skärpa mig. Jag måste bara påpeka att det är bara 6 dagar kvar tills jag börjar med Gambridge å spännande spännande säger jag bara.Men det kommer att gå bra men nu ska jag gå in och duscha och ta en liten promenad med min mormor.






Bakis efter en galen Kväll!!

Förlåt att jag har inte skrivit sen jag kom till gbg,har haft mycket att göra varje gång jag är i gbg . Jag kan börja och berätta vad jag gjorde i går. Jag var på 30års fest hemma hos gladys, hennes bror fyllde år.Jag kom till henne vid fyra tiden,hon var stressad som varligt och hon hade inte fixat spriten som vi skulle ha på festen. Men miss kicki är ju här så jag fixar allt hehehe. Efter när kl blev 5 började gästerna komma och vi va tvungen att vänta på eddi som var födelsebarnet och han viste inte att vi skulle att vi hade gjort en fest åt han .Han bliv så glad men allafall bli festen skit bra vi gick ut och åt på parken sedan gick vi vidare till vasastan och förfestade.Ni kan fatta vad jag menar med en galen dag asså. Efter när vi hade varit där en stund gick vi vidare till exet och det var en riktigt bra clubb och det fanns inte så mycket mörka där.Här är lite bilder på gårdagens kväll. 




Sista natten i Oslo !!!!

Nu har jag packat klart och nu ligger jag i sofan och äter pringles med dip med jojo. Sista natten vi e tillsammans innan jag åker till gbg. Å vad jag ser fram imot att åka bort och samtidigt inte. Det känns som att det kommer bli drama när jag kommer hem men jag hoppas att det inte kommer att bli så. Ska försöka träffa alla mina vänner och festa så mycket jag kan för jag kommer inte vara i gbg på länge efter jag har kommit hem. Men nu ska jag snart lägga mig så jag inte missar bussen.


Helgen är över!!!

Nu är helgen över och jobbet är avklarat och behöver inte tänka på att jag ska jobba under två veckor. Just nu kollar jag på min serie som varligt  och sen ska jag hoppa in i duschen och åka in till stan. Måste göra mina ärende innan jag åker. Vill ju inte göra allt i gbg, ska ju köpa en present till min syster och jag hoppas att jag hittar något till min mamma ochså. Det känns som alla pengar kommer att gå åt presenter ju hehehe. Men det är ju lungt för vad gör man inte åt familjen? Men nu ska kolla klart våran bästa år  men kommer in och säger god natt till er innan jag går och lägger mig  men vi hörs

Puss på er alla !!!!

RSS 2.0