Julshoppat med sofie !!!

Hej kärra blogg !!! Det var jätte längesen jag skriev här. Det har hänt ganska mycket den senaste tiden så jag har typ inte haft tid att skriva. jag har fyllt 21 år i Tisdags och haft tjej middag den 19 hemma hos mig i Oslo. Det var jätte trevligt.Sofi kom och hälsade på mig och vi gick ut och festade med Johanna och Yvone.

Jag har ochså varit på två interjuv på dagis och det har gått bra. Den första jobbet fick jag inte men den ville jag inte ha för att den låg så långt bort och det var inte i oslo så jag blev glad att jag inte fick den heheh. Men den andra dagiset tror jag att jag kommer att få för hon lätt ganska posetiv att jag skulle få den så jag ger mig inte fören jag får ett fast jobb.

Och nu när jag skriver i min blogg så är jag i Gbg hos min kärra mor. Jag har julhandlat och i morgon ska jag handla dom sista julklapparna och efter det kan man andas. Jag gillar inte jul för man måste köpa så mycket julklappar när man har en sådan stor familj som jag har. Damn vad skönt när julen är över och snart är det mellandagsrea. Shitt vad jag längtar ska köpa en dator som jag här tänkt mig, för min lapptop är knazz. Den stänger av sig när den vill liksom och när man behöver den så funkar den inte. Man kan säga att den är speciel eller vad säger ni som har använt den. Jag har ochså köpt en liten julklapp till mig själv. Det är en Mp3 och det är kanske den 5 Mp3 jag har haft i mitt liv. Och det ska alltid sluta med att någon tjuvar den eller att jag tappar den eller att den blir vattenskadat. Men den här ska jag ta hand om den som mitt eget barn ehhehe.

Men nu ska jag sova och ska upp ganska tidigt och shoppa lost som varligt ...


Sov Gott/////




Fy vad kallt det är !!!!

Det var skönt att vara ledig i går och softa i min lilla soffa med min täcke och kollade på filmer och andra avenyn. Jag hade missat en del av serien så jag kollade på alla fyra avsniterna som jag hade missat.Sedan va min lediga dag slut....

Idag har jag jobbat som garderobsvakt för toptemp och det har varit soft att jobba som det. För du gör ju inte så mycket,du bara hänger deras jackor och sitter där halva kvällen och få betalt. Helt perfect eller vad kan man säga om detta jobbet liksom gratis pengar hehehe..Men jag kan tala om för er att det är  tråkigt samtidigt skönt att bara sitta där och kolla på folk,men det är ju synt att man inte få ha med sig en dator så jag kan gå in på msn eller facebook hehehe men så lyxigt ska inte kicki ha det. Jag ska jobba där imorgon och jag hoppas att det blir lite mer att göra.Jag slutade vid halv tolv och fick vänta på bussen i 15 min . Det var skit kallt ute och nu är vinten och snö på väg säkert. Fan vad jag hatar när det är så kallt man kan ju inte göra något ju det e bara att vara hemma efter jobbet . Jag önskar att jag hade en bil så slipper att vänta på dom bussarna .Men jag hoppas att det är inte lika kallt i gbg. Men nu ska jag inte gnälla över att det är så kallt. Men än sak hoppas jag på att det är inte lika kallt imorgon och nu ska jag gå lägga mig.


SOV GOTT JORDEN !!!!!




Redan Första December !!!

Nu sitter jag i soffan och väntar till våran bästa år ska börja, blir ju aldrig trött på denna sopan ju. Jag hoppas att det finns någon där ute som gillar den lika mycket som jag gör heheh. Shiit asså idag är det redan 1 december och snart är det ju min födelsedag om 15 dagar ,sen är det julafton och nyår och sen är året 2009 slut. Fan vad deprimerande det är asså. Tänkt dig att nu är året slut och snart börjar det en nytt år och nu tänker jag vad fan har jag gjort under 2009 men jag har ju inte gjort något specelt.Men som sakt har jag stannat i oslo och jobbat mindre än jag gjorde föra året. Jag har ju träffat en underbar kille och haft lite drama hit och dit. Men nu så ska jag försöka att sköta mig och jobba som jag ska och inte springa till gbg lika ofta som jag har gjort på den senaste månarderna.

Vad ska man göra idag på sin lediga dag,? kanske gå till elköp och fråga efter en kopia på min kamera garanti eller sitta hemma och softa det kanske jag behöver. För jag börjar hosta ganska mycket nu för tiden men jag hoppas att jag blir frisk snart . Och nu så ska jag dricka lite te och njuta av min lediga dag..


Puss på er alla 



 

RSS 2.0