**week's track**






Äntligen ledig imorgon!!!

Äntligen ledig imorgon från jobbet, har haft ganska bra vecka på jobbet.Tack gode gud att jag inte fick stänga denna veckan, men om man ska vara ärlig så har jag inte gjort så mycket faktist bara varit med Alec och jobbat.

ÅÅ imorgon är det ju Melkos och Zandras födelsedag och jag missar den och det var ju synd ,men jag hoppas att dom kommer att ha en bra födelsedag, men jag kommer ju nästa vecka då blir det kalas heheh . Då fyller Juvena 1år, redan,  var tiden bara rullar i väg ju och innan jag ens blundar så är jag 30 år fy vad hemskt .Asså den senaste tiden har jag tänkt fan jag är 20 år och vill ochså ha en liten.Men jag tänker alltid hur ska jag ha råd med en unge och jag vill ha ett barn med en kille som jag vet att han kommer att bli en bra pappa,och att han inte lämnar mig men det är ju inte garanterat  att vi kommer att vara tillsammans tills vi blir gamla.Men jag hoppas att det kommer att vara så, men man vet ju aldrig vad som händer mellan mig och min blivande man. Men just nu så tänker jag att jag måste ha ett eget och har ett bra jobb och det som är mest viktigast är att ha EN BIL. Jag skulle inte vilja sitta på vagnen med 3 barn som bara skriker hela tiden och folket bara stirrar på mig som jag var dum i huvudet, jag har varit med om detta så I know what I'm talking about .Shit asså tänkt dig att se mig ha ett eget barn och familj det skulle se roligt ut eller eller hur? Men det kommer om ca 4 år , så under tiden får jag vara ungdom  och försöka hitta en bra man till mina 3 barn. Jag har bara kommit på Angelo det är mitt första barn  namn och jag hoppas att jag får en lite gutt heheheh.Men nu ska jag inte tänka på barn mer  istället ska jag tänka ut vad jag ska göra ikväll kanske träffa alec och softa med henne hemma hos mig . Det är det enda man kan göra när man inte ha pengar. Men det e lungt för mig för på tisdag får jag min lönn jipi,men allt kommer jag att spendera samma dag som jag kommer till gbg. men nu ska jag avsluta  och softa lite hemma och njuta av min helg.

Dagens motto. låt oss leva för en dag , man vet ju aldrig vad som händer imorgon.

Ute på stan med Queen Alec !!!!

Igår var jag på stan med Alec,vi gick runt lite och kollade vad som hände i stan.Det hände inte så mycket bara att det var fint väder. Det kändes helt underbar att gå runt i stan ,för det har jag inte gjort på länge. Men det var ett problem jag ville åka och bada eller gå till öarna men det hade vi inte tid för.jag har inte varit och badat denna sommaren och nu är sommaren över,men det är bara att jobba som varligt kl18.Trodde att jag var ledigt men det var jag ej. Asså varför ska man alltid jobba när det är så fint väder? och är så jävla trött på att jobba på helger,nu är det faktist dags för mig att söka ett nytt jobb orkar inte jobba på helger mer. Jag blir aldrig fri på helgerna och det känns fett jobbigt .Men nu ska jag inte sitta är och deppa ska tänka  positiv att jag kommer att hitta en bra jobb snart iallafall så ska jag vara glad att jag inte satt hemma hela lördagen som jag brukar göra, känner mig helt mobbad, för det skulle bli tråkigt.. Men jag hade det riktigt skoja i går kan man säga och vi tog ju lite bilder när vi var i stan och jag har lagt upp några .

Ska sova lite nu för ska jobba igen  mitt liv består nästa på att jobba hela tiden , men det e lungt  för jag kommer snart till lilla Götet om 2 veckor gen.Det kommer att bli kul för då är det juvenas ett års kalas om två veckor Längtar och längtar





                                                    UTE PÅ STAN







Jag, BR gubben och alec

Sorry!!!!

Ska först börja be om ursäkt till alla mina vänner som läser min blogg att jag är jätte ledsen att jag har inte skrivit på en vecka, för det har inte hänt så mycket  i mitt liv sen senast. Jag ska försöka skriva så mycket men det blir ju bara samma sak hela tiden att skriva om jobbet och hem boring eller hur? Zandra om du läser detta så lovar jag dig att jag ska försöka skriva oftare. Försöka skriva om mina ideer så inte min blogg blir tråkigt .

Denna veckan har varit en jobbig vecka på jobbet har jobbat 7 dagar i sträck plus skulle jag jobba hela veckan förutom idag men tyvärr blev jag "sjuk" men men vad ska man säga man orkar fan inte jobba så mycket som hälst eller ?man är ju ingen jobbnarkoman allafall inte jag. Har varit med min babe i tre dagar , saknar dig så... Vi har varit i slottparken, visat han lite i Oslo, he like that , det gjorde jag ochså. Men det är synd att vi inte tog några bilder för jag har ju ingen kamera men i går när han åkte hem så fick jag flipp, att jag måste ha en kamera så jag gick till elköp som heter elgiganten på Svenska . Det blev en Casio i rosa färg,ni kanske undrar varför jag köpte en i rosa det är för att I like pink color. Jag kunde inte motstår att inte köpa den. Jag blev så glad och jag sa till mig själv damn jag har äntligen skaffar mig en kamera och det känndes skönt att ha en . Efter när jag kom hem så började jag laga mat som varligt, det finns typ inget annat att göra förutom att städa eller kolla på film eller sova ? idag ville jag verkligen ut och festa men det är ju så svårt när man inte ha så många att umgås med som jag har i Gbg. Men jag har ju Alec eller johanna men det e så att Johanna är ju i borås och Alec är inte sådan person som vill festa så jag gick hem till henne i går . Vi skulle ta några bilder men det blev inte som man har tänkt sig . Tiden gick  så det blev sent att ta bilder så jag gick hem . Men vi ska ju träffas idag i stan och ska bara kolla läget vad som händer i den lilla staden.




                                                                          
min snygga kamera
                                                                          
                                                                            ´GUD VAD SNYGG DEN ÄR



Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag har fundera på dett jätte länge nu och det är dags för mig att skaffa ett nytt jobb. För jag är på jobbet hela dagen ju orkar fan inte mer. Jag vill ha en dagjobba där jag kan börja jobba från morgonen och slutar vid sex tiden ,det skulle vara skönt. Det skulle vari underbar att inte jobba på helgerna då kan jag gå ut ofta och komma tii gbg ,det är min mål. Nu känner jag att min mage kurrar och jag måste äta något innan jag träffar Alec för vi ska till stan jag hoppas att vi inte går i affärer nu för jag har fan inga pengar att spendera på.


Dagens motto: Spendera en dag, med att inte spendera

Äntligen måndag

Äntligen måndag eller vad ska man säga?den jobbigaste dagen i veckan ju när man har haft en bra helg så ska man upp och jobba, men inte jag för jag var ledig. Min morgon bestod av att joanie väckte mig genom att hon vaknade på morgonen och kollade på klockan då var den 09:30  och sa att jag skulle göra frukosten.Vi hade bestämt att vi skulle börja med våran diet idag och det var min tur att göra frukosten. Så jag gick upp och började göra frukosten och det blev weetabix med mjölk och bananer till det blev det en ostsmörgås med apelsinjuice. Det blev en lyckad frukost fast vi pratade inte med varandra så mycket som vi brukar göra pga av att vi var så trötta för vi la oss så sent igår. Vi kollade på snakes on a plane fy fan vad den var hemsk hatar ormar asså. Efter när vi hade ätit klart frukosten tänkte jag att jag skulle träna vid tio nää det blev det inte: Jag gick och la mig igen, det ska man ju inte göra för man ska inte lägga sig direkt efter man har ätit juu men jag kunde inte motstå. Jag tänkte bara att jag skulle bara vila en stund och göra middagen sen, fast vaknade halv 12. Jag började göra middagsmaten12 tiden och det blev ris med kyckling skit gott blev det. Sedan så började jag fixa mig inför gymmet  för jag hade lovat  mig själv att jag ska börja träna 3 gånger i veckan.så plötsligt ringde det på min tel och det var Anis min arbetsgivare, han ville att jag skulle jobba. Jag tänkte shit jag e ledig idag och jag är på väg till träningen.men han sa att jag inte skulle jobba så länge bara till nio på kvällen. Jag gick med på det och jag hoppade in i dushen och jag tänkte shit ingen träning idag men imon måste jag gå efter jag har ätit frukost, för stänger imorgon.Jag kom till jobbet efter 3 timmar så ville jag hem. Orkade inte jobba mer för allt kändes så segt .Jag fick gå hem vid 8 tiden för det fans inte så mycket att göra. NU var dagen slut på jobbet.,,,

Jag åkte till brugatan och handlade lite,sedan gick jag hem och började hänga upp min tvätt som jag hade tvättat innan jag gick till jobbet.Och just nu ligger jag i min sköna soffa och ta det lungt ska snart sova, vill inte att det ska vara lika seg imon ochså.Jag hoppas att imon kommer tiden att gå fort för jag jobbar fan hela veckan ju skit jobbigt ju. Men nu ska jag sova .Ha det så bra så länge puss

Söndag,Den vilodagen!!!

Jag vaknade kl tolv idag och jag kände mig helt pigg,jag tänkte shit det e söndag idag och vad ska jag göra idag.Jag skulle åka och bada idag men det blev inte som man har planerat. Så jag gick upp från sängen och då såg att lilla joanie fortfarande ligger och sover som varligt. Jag gick in i badrummet och borstade tänderna och började göra frukost till oss två. Det blev stekta ägg med smörgås, juice och te. Jag och joanie har bestämt att vi ska börja äta regelbundet mat och vi ska turas om att göra maten det kommer att bli kul tycker jag, vi börjar i morgon och vi ska börja träna 3 gånger i veckan. Jag hoppas att jag kommer att lyckas med det och går ner i vikt. Mitt mål är att går ner på en månad 5 kg om jag lyckas med det så kommer jag att fortfarande att gå ner till mitt mål som är att går ner mellan 15 till 20 kg men jag tror faktis det är omöjligt, men vet ju aldrig.Vad ska man göra på en söndag asså det finns fan inget på tv och kl är ju inte så mycket, ska kolla på film som vi har laddat ner och laga lite mat. Idag är det första gången på länge att jag ligger i soffan på  en söndag konstigt va ? Saknar mina bebe så jävla mycket specelt tracy för jag kunde inte vara med henne så mycket när jag var hos mamma . Denna bruden e väldigt specelt för varje gång jag ringer henne kan det vara tyst i några min fast vi inte lägger på, vi kan hålla på med andra grejer samtidigt så är vi kvar i luren cp e vi tracy eller hur?.Aja jag har ju inget att säga mer förutom att jag älskar min familj och mina nära och kära vänner ni vet vilka ni e.

puss så länge/////

Äntligen Lördag !!!

Äntligen är det Lördag och det känns skönt för jag har ledig i helgen plus e jag ledig på Måndag.Idag har jag fått besök av johanna och hennes systerdotter felicia. Shit var tiden går fort har redan blivit 1 1/2 år gammal, men hon är fortfarande lika söt som hon var när hon var lite .Dom var hos mig  ett  tag sedan gick vi på cafe. det kändes helt underbar att sitta på ett cafe och bara prata  med johanna, det var ju längesen jag inte har träffat henne pga av att jag jobbar hela tiden ju.Åååååååååååååååå jag e så jävla glad att jag inte ska jobba på tre dagar nu men damn  ska ju jobba nästa vecka på tisdag till söndag men just nu vill jag inte tänka på jobbet.. Ska bara ta det lungt och försöka göra så mycket som möjligt när jag e ledigt. Jag ser fram emot morgondagen för då så ska jag och alec, johanna och kanske lilla felicia åka till öarna och bada,Please, God hope it will be good weather. För just nu så hör jag hur det regnar  och jag hoppas att det inte gör imon. Vet inte riktigt vad jag ska säga just nu och idag känns som att jag har inga bekymmer som jag alltid brukar har därför säger jag bara att livet e för underbara ibland jag hoppas att det e så hela tiden. Just det , Igår kollade jag och joanie på film som hette  Why did i get married och den var bra men jag undrar varför alla säger gift dig aldrig ? Är der verkligen så hemsk att gifta sig eller vad ? men jag hoppas att någon kan ge mig ett bra svar. Nu ska jag kolla lite på tv plus jag ber om ursäkt att jag inte skriver varje dag för min internet är lite specelt , den vill när den vill .Den är typ som ett barn ´att man måste ta hand om den så den fungerar det har jag lärt mig heheheh.

Sov gott nu!!!


Är hemma nu i oslo!!!!

NU är jag hemma i oslo igen, efter två veckor semester i Göteborg .Bara regnade hela semester men det hindrade mig inte att gå ut .Jag träffade alla mina kärra vänner förutom bella men jag hoppas att det har inte hänt henne något.jag börjar blir lite oroligt för det är inte lik hennne alls... NU ska jag berätta lite vad jag gjorde i helgen


Fredag


I fredag så var jag hemma hos mamma och tog det lungt var lite med min brors tjej och handlade på systemet som varligt mitt andra hem typ hehheh.Sedan gick vi till stadium och jag skulle kolla lite på skor ,jag hittade ett par puma skor tvär fina jag kunde inte motstå dom skona. Efter jag hade varit med Emelia så gick jag till bersjön och träffade Zandra och melkio men lilla melkio  var lite trött så jag kunde inte leka med han som varligt. Efter ett tag så somnade han då var jag ensam med Zandra  igen vi snackade skit som varligt eller hur Zandra ?Vi kollade på The Jackson family .Den var skit bra tyckte jag.Sedan var tiden slut för att åka hem till sofie.Där jag sov i tre dagar. Älskar dig sofie.




Lördag

I Lördag vaknade jag i sofies säng helt glad för jag vista att idag skulle jag festa och  att inget skulle komma i vägen inte ens killen, Jag vaknade kl 11 och sofie sov som varligt det e hennes liv hehehe, jag hade tänkt att jag skulle gå till systemet 4 och köpa något att dricka damn vad jag hade längtade efter denna dagen Sedan skulle vi till sofies mamma  och äta lita mat  sedan till Angelica. Shit vad kl går fort tänkte ta på mig skorna och gå till systemet exakt då ringer min syster och säger att hon inte hinner gå till systemet för den stänger tre. Jag får panik som satan vad fan ska jag få tag i dricka tänkte jag ? Ringde alla och frågade om dom viste vad man kan få tag på det men det var ingen som viste .Jag får mer panik och kollade på klockan shit asså måste skaffa dricka  och det  var det ända jag tänkte var dricka och jag ville  festa och ha kul med tjejerna. Jag ringde alla och verkligen behövde deras hjälp men igen vista vad man kan få tag på sprie. Efter några timmar ringde Angelica mig och fragade vad jag gjorde jag berättade mitt problem och hon sa att hon kunde hjälpa mig . Blev skit glad  och gick hem till henne och vi gick och fixade den sedan hade jag brottom hem och  skulle fixa mig  .Berättar allt imon hur det gick till.



Söndag 

Shitt vilken  Helg  asså ... är helt bakis. Nu vill ni verkligen veta hur det gick i lördags?
jag började förfesta  hemma hos sofie själv för sofi ovh gabi skulle inte dricka, så jag fick dricka själv blev lite  påverkad av den:Sedan vid 11 så gick jag och möte tjejerna  och då började jag dricka mer som varligt. Shitt blev verkligen påverkad av den vodkan asså. men det jag ska säga att jag hade verkligen kul och jag önska att jag kunde göra om det förutom att jag  hamnade i bråk men en brud men så e det när man dricker för mycket men mådde ju piss dagen efter och tack att jag inte skulle åka hem . Nu e det bara att softa med sofie puss så länge


Nu dag,Nya bekymmer kommer imon


Fuck it, I dont want you back

Sorry att jag har inte skrivit på några dagar nu. Men nu är jag på fötterna nu hehehe.... Jag har haft tre jobbiga dagar som jag behövde tänka efter riktigt någga .Det började igår när jag vaknade så tänkte jag att detta var ett mardröm det som hade hänt i onsdags. Så jag ville bara bekräfta om detta var sant, och då ringde jag han och det var sant att det var verkligen över mellan oss två det var det ochså... Det känns som jag skulle gå i sönder i tussen bitar , jag viste inte vad jag skulle göra och det kändes i två sek att jag slutade att andas. Sedan började jag lugna  ner mig och gick till min syster som bor i kortedala.Jag berättade allt  vad som hade hänt och hon sa att jag kommer att hitta någon bättre.  Men efter en stund tänkte jag efter, vad fan ser jag hos honom egentligen ? inget tänkte jag  och varför vill jag vara tillsammans med en sådan pissluffare som har inget liv .Det var då jag fattade att jag måste glömma han och gå vidare om jag ska vara lycklig.Jag tänkte för mig själv på  alla dom 5 år som jag har känt honom och han var min första kärlek.  Vad fan har han  gjort för mig egentligen "NADA"  just det kicki vakna upp nu . Nu har jag  verkligen vaknat efter dom 2 året som vi har gått fram och tillbacka som  jag har haft  med han.Nu  hade kick äntligen kommit på  jorden igen och är sig själv igen .Nu vet jag att jag kommer inte gå tillbax till han igen så säkert var jag för jag slog vad med min systers kille på 1000kr  att jag inte skulle gå tillbax till den dära pissluffaren igen. Aldrig  Aldrig kommer det att vara vi två igen . Man säger ju aldrig men nu säger jag det hehehe och dom 1000 kr ska jag ha. Jag gör inte det för pengarna, jag gör det  för mig själv. Du är inte värd mig  och han kommer inte hitta en bra tjej som jag var mot han . jag kommer alltd att älskar han och samtidigt hatar jag han så ni vet det.samtidigt önskar jag honom lycka till i framtiden för han har lärt mig massa saker i livet. Det ska jag tackar han för .Nu ska jag bara tänka på mig själv och dom som älskar mig och jag vet vilka dom är. Nu känner jag mig fri som en fågel .......     Sov gott







Ny dag, Nya bekymmer  kommer i imorgon

RSS 2.0