Trött ,Trött och Trött !!!!

Vad ska man säga är helt slut, jag har inte gjort så mycket bara sökt lite jobb som varligt. Asså seriös det händer ju inget i den lilla oslo. Det är bara att söka jobb hela tiden, men man får  inget svar ju. Men livet är ju inte lätt ,man måste ju kämpa och kämpa tills man får den och aldrig ge upp. Men ibland känns som man vill ge upp och flytta tillbax. Men vad ska jag göra i Sverige ,inget jobb bara vänner och familj men jag vill ju inte  gå tillbax till det gamla livet igen och nu när jag har tjänat mina egna pengar så ska  jag väl kämpa tills jag hittar ett jobb i oslo. Och  lite mer erfaranhet så kan jag flytta tillbax. Jag hoppas att det  kommer att hända något snart så  slipper ni höra mig klaga hela tiden.

Vad tiden går fort, imorgon är det redan oktober åå vad skönt. Och nu på tisdag är jag i Göteborg damn vad kul kommer jag att ha festa festa och festa. Man måste ju ha kul ibland och inte tänka på jobb eller vad säger ni.
Men nu ska jag koppla av lite och kolla vad det finns på tv. Hej då så länge!!!!!!


Tacos kväll med jojo !!!

Go kväll på er alla.. Jag har inte gjort så mycket faktiskt idag har  bara softat hemma. Jag och joanie skulle söka jobb men som varligt blev det inte av.Efter jag kollade på våran bästa år så blev jag så trött så att jag somnade.När jag vaknade så vad det så hade halva dagen har gått. Joanie och jag bestämde oss för att ha lite tacos kväll. Vi gick till affären och handla lite mat. Fan asså vi köpte inte så mycket men det blev ändå 240 kr.Fan vad det är dyrt att leva i oslo när man inte så mycket pengar kvar. Vi hade det ganska bra måndagskväll.

Men nu ska jag kolla på sex and the city och sova för jag vill verkligen inte vända på dygnet idag me. 



                                        


Days of our Lives !!!!

 

 Godmorgon på er ... Jag tror att jag har vänt på min dygn, fast jag vaknade ändå innan våran bästa år. Jag och joanie satt uppe till halv sex på morgonen och kollade på film och åt varma mackor och te. Men snart ska vi sluta med att äta så sent, och börja med våran nya liv. Det är att börja med Cambridgekuren i en månad,jag hoppas att jag kommer att klara det ch den kostar 1500 i en månad så ska jag fan inte fuska. Men den kuren kör jag inte igång fören den 20 oktober det kommer att bli spännande utmaning. Jag lovar er att jag ska berätta min vikt resa för er .Och min mål är att gå ner ca 20 kg om det går men blir ju glad om jag lyckas med 10. 

Samtidigt jag skriver i min kärra blogg så kollar jag på fredagens avsnitt av våran bästa år. Det finns inte än dag jag missar den om jag inte jobbar. Bredvid mig så ligger jojo och sover,hon som sa att vi skulle vakna tidigt och söka jobb.Men det ska vi ochså efter våran bästa år så går jag och lämna ut lite cv. Jag hoppas att dom hör av sig på den skoaffär jag var på interjuv hos. Men nu ska jag sluta och underhålla er och nu ska jag se dagens avsnitt av min underbara serie .

 


Städdags på en Söndag !!!

                                         
                                         

Idag vaknade jag kl 15 idag asså jag har aldrig sovit så skönt i hela mitt liv.Det känns som jag var ute i går men det var jag inte. Satt uppe med joanie och kollade på män som hatar kvinnor den var en bra film för att vara svensk. Men varför finns inte inte kvinnor som hatar män heheh det borde jag vilja se .Jag har inte gjort så mycket bara städa lägenheten och vi skulle på bio men den knäppa joanie kom inte i håg koden till hennes internetbank så det blev inget bio idag .Vi har bara städat och joanie har ju lagat vårrullar med ris och bearnaisesås  å vad gott det vara joanie. Viste inte att du kunde laga mat gumman.Fortsätt så då kommer du långt i livet heheh. Just det får ej glömma att jag och jojo har skrivit ett kontrakt att vi ska hålla lägenheten rent om vi inte gör det så ska vi böta med 500 kr, om vi inte håller det vi ha sakt på kontrakten.Men jag vet att jag kommer att klara det och då kommer jag att vara rik heheh men lycka till nu jojo. Men nu ska jag underhålla med att se söndagsfilmen Miss Undercover 2 som jag har sett 1000 gånger men det är ju alltid kul att se den om om igen. puss på er så länge.


jobbintervju idag !!!!!

Idag har jag varit på jobbintervju i en skoaffär på brugatan ,Brugatan är typ som Domkyrkan i Göteborg. Fast det är knäppa folk som går där.Hon var jätte trevligt och vi fick bra kontakt med henne. Jag hoppas att jag får jobbet asså. Men det är ju ett problem det är att 10 har sökt jobbet och det är ju bara svenskar som har sökt till dettta jobbet och det är bara två st som får den, och jag hoppas att jag är än av dom. Måste verkligen be till gud att jag får den asså. Får kanske 10% rabbat på skor och det är ju bara märkesskor det är ju helt perfekt ju eller vad säger ni? Asså det känns som det är svårare och svårare att  få jobb i oslo ,jag har sökt som fan men får ju aldrig något svar ju. Men kanske är min dag idag, men man vet ju aldrig. Men det är ju bara att hållar tummarna och om jag inte får jobbet så e det bara att söka vidare . Idag har jag ochså jobbat på Mc asså jag har faktiskt skoj på jobbet. Det började med att det kom en klass med norska 2 barn. Dom kunde inte snacka så bra norska.Jag kunde fan bättre än dom jag svär men så kom en kille och frågade hur mycke kostar salsa jag svarade tjugo kr, han sa att han ville ha en sådan så jag gav det till han. Sen kom det en annan kille som sa att han ville ha två halal cheeseburger så jag kunde inte sluta skratta, åt han fan vad elak jag är och plus det är ju inte halal kött i chesseburgarna ju men jag gav han den ändå. Asså jag har fan skrattat hela dagen åt alla kunder och dom trodde säger att jag var störd eller något.

Men vet inte riktigt vad jag ska skriva nu och det är ju fredag då ska man ju vara ute och festa.Men jag få vara hemma med min man joanie som är så jävla social som bara sitter framför datorn och vill att man ska servera henne i en guldfat. Men ni får ha det bäst så länge puss. P.S  det  här katten är joanie som dansar  när hon får mat på bordet så ni vet  hehe älskar dig gumman


Äntligen min dag idag !!!!

Jag har börjat komma på fötter igen efter allt som har hänt mig den senaste tiden mellan min ex och min kusin Agathe som dog . Idag vaknade jag först av att någon ringde mig ,jag svarade så klart tänkte det kan vara någon av dom jobben jag sökte? Men det var någon från dagis som ringde fel och jag blev så besviken och tänkte kan inte någon ringa mig om ett jobb snart. Håller på att bli galen på att jobba på Mc,sedan somnade jag om. Efter några timmar så ringde johanna mig och fråde hur det går med sökande, jag svarade att det går bajs,bajs och bajs.Vi snackade inte så länge för hon skulle jobba vidare. KL var redan halv 1 och jag tänkte på våran bästa år det får jag inte missa heheheh asså sht den serien asså ,den tar fan inte slut. Har varit sen jag var lite och när min mamma kom första gången till sverige. Är det inte bara jag som diggar den eller ? :P Jag snackade lite med Joanie om jobb idag och idag ska hon på jobb interjuv omg hoppas att hon får jobbet.  Men jag vet att hon kommer att få den, för hon har alltid tur med jobb och sånt. Men hon ska ju alltid fucka sina jobb som varligt och  jag hoppas att att hon har lärt sig en läxa nu men jag ska hålla tummarna för henne och be för henne att hon får detta jobbet asså She need that.

Nu ska jag berätta goda nyhter som har hänt mig just nu . Jag satt framför datorn som varligt och kollade lite på jobb och som sakt sa jag till joanie att jag vill ochså gå på jobb interjuv hon sa det kommer det kommer. Och efter några min så ringde det på min mobil.Det var ett nr som jag inte kände till, tänkte det måste vara Mcdonalds som ringer och fråga om jag ville jobba.  Jag svarade och det var en kvinna som snackade för fort och jag tänkte att det var en som ringde och ville fråga med fråger eller någon liknade så när hon sa om  stilling så blev jag mer uppmärksam vad hon sa. Det var ett jobb som jag hade sökt och hon ville att jag skulle komma på en interjuv .Jag blev så glad att äntligen någon som ringde.Men det bästa är att man jobbar en vecka och ledig en vecka perfekt för mig asså. Kan komma och hälsa på Malin eller åka till gbg oftare . Jag måste få detta jobbet asså.Och alla som näser detta måste hålla tummarna för mig och be att jag få jobbet .Nu ska jag dusch och fixa till mig inför mc jobbet idag. Men jag ska berätta imon hur det gick med joanies inerjuv och mitt vi hörs så länge puss på er.

DU ÄR SAKNAD AGATHE (LOVE YA)


Man lever bara en gång !!!!!

Jag gick och la mig jätte sent i går när jag hörde vad min  vän hade gjort mot mig. Jag vaknade av en tel samtal,det var min babe Tracy. Hon är så sött när hon ringdemig  typ halv 9 och frågade om det var hon det handlade om. Jag bara tänkte att  du är den sista som kunde göra något sånt mot mig för jag vet att du har lite moral och du skulle aldrig göra så mot mig min babe. Men tracy jag lovar att jag kommer kämpa och gud ska ge mig den styrkan att glömma han och henne tror mig. Efter vi hade snackat klart så somnade jag, och vaknade vid halv 1. Jag bara shitt våran bästa år och det får jag inte missa tänkte jag? jag satt på tv och datan om varligt och berdvid mig så hörde jag hur joanie pruttar hela tiden när hon sover. Så sött e du joanie, Efter ett tag när jag var  inne på msn så skriv min kusin till mig.Hon brättade en dåligt nyhet och det var att min kusin Agathe dog idag. jag viste inte hur jag skulle reagera. Ska jag gråta eller ska jag inte göra det tänkte jag ? men det kom inga tårar efter allt som har hänt mig på den senaste . Varför just hon ska dö? hon är bara så ung och hon har livet framför sig . Varför dog gud henne just nu det var inte dags för hela att dö men hennes tid var inne tänkte jag .Men hon får vila ifred .

Jag måste säga en sak.. Livet är så jävla kort man vet ju inte när man ska dö eller när tiden är inne men det ända jag kan säga är om jag döö nu eller snart. Så vill jag bara att ni ska veta att jag älskar er och jag är glad att jag vet vem som här mina nära vänner och jag är glad att jag fick träffa er. Jag har haft den bästa familjen och jag skulle inte vilja byta ut min familj mot någon annan. Ta vara på dom som man älskar och man liver bara en gång.

ÄLSKAR ER ALLA ÄVEN MINA FIENDER !!!


   

REST IN PEACE AGATHE


What goes around comes !!!!

Fy fan vet inte riktigt hur jag ska börja? Varför ska alltid den närmaste personen i ditt liv som man delar allt med ska vara så falsk.Hur fan kunde du gumman och hur fan kunde du asså .Det är så mycke jag vill säga till dig men jag bor så jävla långt bort från dig. Du var som min syster, jag berättade allt för dig om mitt problem mellan mig och min kille.Du viste hur mycke jag älskade han? och du gick bakom ryggen på mig .Fy fan asså jag vill bara spy när jag fick höra vad du har gjort. Men tror mig du kommer få betala tillbax det du har gjort , jag kommer inte göra något ska förlåta dig men det kommer aldrig att vara som förr mellan oss två.

Men jag ska försöka glömma allt det onda och tänka positiv nu.Och en vacker dag kommer jag har allt och jag vet att du kommer att krypa till mig då och säga att du vill ha mig tillbax. Då kommer jag bara säga det e lungt och jag förlåter er för allt vad ni har gjort mot mig men glöm inte What goes around comes



Dagens Motto: What goes around comes

*week's track*


Ska lämnat mitt gamla liv bakom mig ,idag börjar mitt nya liv!!

Idag har jag jobbat lite på Mc ,det var ganska soft i början för det var inte så mycket att göra.Sen vid 20 tiden så kom det skit mycket, tänkte vad fan kom alla dom i från?. Fick jobba lite över som varligt. PÅ mackan kan man inte sluta exakt den tiden man ska ju ? När jag kom hem så var jag skit trött ville bara gå och sova, men tänkte vad fan jag måste gå och dusha nu så e det bara att ligga i sofan och snacka  lite med joanie. Glömde säga att joanie e tillbax nu heheheh. Hon kommer alltid när man inte vill att hon ska komma, men jag älskar dig ändå min babe..

När jag låg i soffan så tänkte jag att jag måste börja på ett nytt liv och lämna mitt gamla liv bakom mig.Jag måste förlåta mina fiende som jag har eller har haft. Nu är det dags för kicki att bli en ny männsiska. Det kanske skulle hjälpa mig att mår bättre. Här är lista som jag har gjort för att lyckas i mitt nya liv.

5 saker som kicki måste ändra på sig

  . Sluta vara negativ

  . Sluta att ljuga på jobbet
 
  . Måste stå för vad jag säger
 
   .Sluta leka med folks känslor (Det gäller killarna)

  . Måste ha tålamod i livet.



5 saker som kicki måste lära sig.


Livet är inte lätt det kommer bara ha lite tålamod

börja träna och äta rätt

vara ensam. behöver inte vara brottom i livet

Planera inte för mycke som man inte klara av 

planera en tag i taget,har inte så ståra mål i livet.


Nu är listan klart och från med idag är jag en helt ny kicki sak ni veta . Och som som jag är ovänn med  och nu så förlåter jag er. Och jag hoppas att ni kan förlåta mig. Jag har tänkt att livet är kort så ta vara på dom man har för imorgon kanske det är redan försent.

Slutligen ber jag för en ännu starkare kraft för ett effektivt böneliv. Och tack Gud ännu en gång och ska ochså be för min bästa vän alec och joanie, men vi hörs imorgon.

I faderns och sonens& den helige andens man Amen!



Dagen motto: Förlåt dina fiender, men glöm aldrig deras namn



Sizzla kommer den 20 Oktober till Oslo !!!!!!

Nu  ska jag berätta hur min dag var i dag. Jag träffade alec i stan och gick till info och skriv ut lite cv,sedan gick vi till stan och lämnade in cv till olika butiker. Men det var ganska jobbigt ,för varje butik jag gick in på så behövde dom inte någon personal. Det ända jag fick höra av dom att dom har redan fått in personal så jag kanske skulle redan börja söka i juni men aja vad ska man säga. Jag ville ge upp så råkade vi gå förbi en juvelaffär och utanför så stog det att dom sökte personal så Alec sa att jag skulle gå in,Jag bara tänkte fan det är ju ingen ide att gå söka detta jobbet för jag kommer ändå inte att få det tänkte jag.Men Alec övertalade mig så jag gick in.Jag gick fram till henne och frågade om stillingen vad ledig? Hon sa att den var ledig och dom behövde flera st som skulle jobba där så jag lämnade cv till henne. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet nu.Vi var i stan i några timmar och på vägen såg vi en reklam skylt att sizzla skulle komma till oslo den 20de .Då sa vi att vi skulle gåå damn nu händer det lågot i oslo. Äntligen ska jag få gå på konser och det kostar inte så jävla mycket .Det har man råd med tänkte vi.Jag var hos alec och softade och åt tacos jätte gott var det,har inte ätit tacos sen jag var i gbg hos sofie.

Kollade ochså på prison break oj vad jag har missat mycket kunde inte hänga med riktigt  men det e ju alltid bra att kolla på men ni som är i sverige vet ju redan vad som händer eller hur? Får inte glömma och berätta hur det gick med min vän malin.det var så att att hon var en dålig körare det var ett lite misstag och hon klara det  inte. Men jag vet att hon gör det nästa gång. 

Detta medelande är till malin. Tror på dig själv och nästa gång så kommer du ha körkortet puss på dig gumman.

NU ska jag sova ska jobba imorgon kl 11 på mackan fyy vill verkligen inte jobba där men måste man så måste man .Har inte jobbat 4 dagar nu men jag klara mig.

Sov gott ses vi kanske imorgon!!!!! 

Torsdagsmorgon!!!!!





Jag har sovit ganska bra i natt fast jag saknade lilla joanie som skulle komma i går men hon kom inte som varligt ,man kan fan inte lite på denna bruden säger att hon ska komma så kommer hon inte det är typiskt henne .Jag fick ett samtal kl 4 i natt och det var en killkompis som jag har lärt känna i oslo som ville  komma över en stund. Jag bara tänkte vad är klockan liksom? Kommer så sent  men jag ville inte först men han övertalade mig att han skulle ta en taxi och softade med mig ett tag för det var längesen, jag tänkte och bara en stund för jag kanske ska jobba imorgon om grata ringde mig . Efter en kvart så var han hemma hos mig han,Kan inte fatta att han kom ,vem skulle betala en taxi för 500 kr till bygdöy för att bara softa och prata liksom. Men vi satt och pratade till 8 sen gick han hem.Som sakt killa killar killar vad ska man säga om detta ?


Nu den senaste tiden har jag vaknat så tidigt vet inte varför. Men när man jobbar vill man sova längre och när man inte jobbar så e man vaken redan vid 9 tiden. Kanske borde äta lite frukos ? det var jag bra på ett tag åt frukost varje dag när jag hade avtal med joanie att vi skulle göra det. Men det varade i två veckor för vi orkade inte,men det får vara slut på dettta. Måste faktist börja och träna och gå lite ner i vikt.Har faktiskt gått upp säkert 10 kg sen jag började på mackan . Det är ju inte bra  men jag vet hur jag ska göra ska försöka sluta att äta potatis,pasta eller ris ,och börja med coscos eller bulgur. Jag skulle har börjat med dieten med Cambridge som min kompis Vicki & Nuran gör men det är så dyrt  så jag ska försöka göra något på egen hand.

Det är hände inter så mycket på en torsdags morgon, hos mig händer inte något  förutom att det är prison break på tv 21:30 det var tvär längesen jag inte såg den pga att jag jobbar på kvällarna så idag kan jag se den jipi. Men i sthlm händer det något stort för min vän malin ska ta uppkörningen idag, jag håller tummarna för henne asså.
Ska snart ringa dom jobbet jag har sökt till och jag hoppas att det är min lyckodag idag ? hehehhe men man vet ju aldrig.ska ochså träffa Alec och söka jobb med henne  ska nu gå äta frukost vi ses kanske ha bra nyheter som jag kan skriva om sen .

Tack Syrran !!!!!

Jag vill först och främs tacka min syrra för att hon har fixat min bloggsida. Jag blev jätte nöjd med den, men den kunde har blivit bättre om man kunde byta färg på den. Det är ju svårt att läsa när stilen är svart men jag ska snart fixa det måste be om hjälp.Ska kanske fråga Vicki om hon kan hjälpa mig? Men hon är fan aldrig inne ju hehehe. Det är skit svårt att få tag på den bruden ju?men jag förstår henne för hon jobbar så mycket på kvällarna och på dagarna så sover hon säkert. Men nu ska jag sluta och hacka på henne fast jag älskar henne puss på dig Vickan.

Idag har jag inte gjort så mycke faktist varit på interjuv hos toptemp, det gick bra.Hoppas att jag får jobb snart hos dom, hon skulle ringa till mackan och kolla  hur jag e som person  och bla bla . Men jag undrar vad mackan kommer att säga om mig? .Hoppas att dom inte säger att jag kommer försent. men jag ska ringa henne imorgon och kolla hur det gick. Det är ju jätte jobbigt att vara arbetslös på deltid ju men jag ska jobba på mc på fredag så det känns ändå att jag får in lite pengar ju. Men jag får göra bästa av situationen ju.

Vad händer på en onsdagskväll i oslo då? det händer ju inget ju, men jag hoppas att joanie kommer hem idag för  hon är saknad i huset. Men nu ska jag kolla lite på the simpsons.. Puss på er så länge.


Bilder PÅ Nära&Kärra !!!!

Här är liten  bildspel när jag var i Göteborg 5/9-2009











Från heltid till deltid på Mc !!!

Imorgon är det sista arbetsdag för miss kicki då, shit vad det kommer att kännas så skönt men samtidigt så känns det lite jobbigt för jag kommer ha så lite pengar att klara mig på. Idag skrev jag ochså en ny kontrakt på mc att jag ska bara jobba 8 timmar i veckan hur fan ska detta gå tänkte jag.Men jag vill bli av med dom samtidigt inte. Men jag får satsa på grata hoppas att jag kommer att få heltids jobb hos dom det skulle jag blivit glad hehehe.... Föresten ska på interjuv på onsdag hos toptemp, det är en bemaningsföretag som ger ochså jobb och jag hoppas att jag får en heltidjobb hos en av dom . Måste ha pengar för att klara mig, men denna månaden kommer att vara jobbigt för mig men det klara jag av.  men nu ska jag sluta och tjata om jobb hela tiden det kanske börja bli tråkigt att höra mig klaga hela tiden...

Idag är det Lördag och det händer inte så mycket på en Lördagskväll hos mig, tänkte lägga ut bilderna från juvenas födelsedag men orkar inte ska göra det imorgon tänkte jag. Nu ska bara softa och kolla på tv med min sötnos ska vara lite social nu men vi hörs puss på er så länge.
  

Love you mama !!!


Grattis mamma på födelsedagen !!!
















                       Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
                      Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
                     Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
                    Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!

                    Världens bästa mamma är Beatrice koffi 


Borta bra men hemma bäst!!!!




Äntligen har jag fattat att oslo är mit nya hem men inte Gbg längre, fast jag kommer att sakna gbg och snart när jag har hittat ett jobb i gbg så flyttar jag självklart tillbax. Jag har haft en bra helg i gbg har träffat dom som jag ville träffa men det känns lite tomt att jag inte träffade negertjejerna och kocken .Och nu är vi en mindre det är att min lilla Izzy har lämnat oss, kan inte fatta att du är flyttat från oss först från sverige men jag hoppas att du har det bra i Atlanta, och tror mig jag kommer ditt en vacker dag men tjejerna och hälsa på. Fast jag vet att du inte kan läsa inläggen så ska du veta att du är redan saknad love ya...

Jipi idag är det bara 3 dagar kvar så kommer jag att böja på ett nytt jobb ååå vad jag är glad, orkar inte med Mc längre men jag kommer inte sluta helt. Kommer bara jobba 3 dagar på Mc och 4 dagar på den nya jobbet. Jag undrar själv om jag kommer att klara detta men det är bara i början .Sen om jag märker att jag får jobb hela tiden så kommer jag att jobba på Mc varanan vecka. Man måste tänka på sig själv ibland det är ju inte bara att jobba hela tiden man måste ha lite kul oxhså heheh. Det känns som mitt liv består av stress och som izzy brukar säga till mig " kicki  du ser hela tiden stressad ut" det kanske stämmer men det  märker inte jag av.

Snart blir det resande till Amstedam den 22 november fan hoppas att resan blir av nu . Jag behöver verkligen komma bort från Oslo och GBG . Jag ser fram imot resan med alec ååå vad kul vi kommer att ha. Ska sluta nu för våran bästa år har börjat puss på er



En Trevlig helg i Gbg!!!!

Jag har haft en trevlig helg i Gbg, har träffat alla mina kära vänner förutom Zandra och melkio men det gör jag imorgon innan jag åker hem till lilla oslo igen. Jag har varit på Kalas hos min guddotter juvena med min söta bella och vi hade det kul på kalaset.Kan inte fatta att min söta juvena är redan ett år.Men vad ska man säga att jag börjar bli gammal hehehe. Har varit på Elfenbenskustens fest med sofie och familjen det var en trevlig fest men det kunde har varit bättre tycker jag. Jag är sådan person som gillar inte gå på afrikanska fester för det är ju alltid bråk efter, men denna gånger blev det inte så blev helt förvånad.Jag såg folket från Andra Avenyn men såg ju inte min vän fortesa men hon kanske inte ville komma eller något hehehe. Men det verkar som att dom hade det roligare på våran fest än på deras. Det är en sak som jag fick reda på i går det är att vi är 100 människor som kommer från elfenbenskusten som bor i gbg men det vista jag inte helt soft är det. Men när jag är i stan känns det som att det är bara min släkt som jag ser hela tiden. Men men jag är glad att det är 100 som bor i denna vackra gbg.Måste bara komentera att min syster var miss the Ivory Coast's 2009 bäst var hon.








Dagens motto: Want freedom in Ivory Coast and long live ivory coast

Göteborg imorgon Kväll !!!!!

ÅÅ vad skönt att imorgon är det sista arbetsdagen så är jag ledig fram till på måndag å vad det känns skönt att vara borta från jobbet. Inget stress det är bara att koppla bort på ett tag.Har städat lite lägenheten så när jag kommer tillbax så behöver jag inte städa eller röra ett finger hehe.Men jag har inte så mycket att säg denna gången men vi hörs puss på er .


*Happy Birthday to you*


Melkios dag!!!!

Grattis gubben på din 1 årsdag. Det var synd att jag misade ditt kalas men jag har gjort ett liten fin sak till dig

 PUSS PÅ DIG




Varför ska allt hända mig!!

Shit varför ska alltid det hända mig? asså min dator håller på att gå i sönder och det gäller min mobil ochså. Dom två viktigaste sakerna ochså, det är mitt liv, hur ska jag klara mig utan dom två? klara mig inte äns en dag utan min mobil.Aja men om ni försöker ringa mig och om inte det går så vet ni vad som här hänt. Ska inte klaga nu och det är bara två arbetsdagar kvar  så är jag i den lilla götet igen ååå vad kul jag kommer att ha. Ska gå på juvenas födelsedagskalas kan inte fatta att hon är redan ett år min lilla sötnos ska ta så många bilder på henne, min underbara guddotter.

måste börja städa och packa innan jag åker men orkar inte, som sakt gör jag allid det i sista min och det är ju inte bra för jag glömmer hälften av mina saker. men det får jag göra imon efter jag har varit på jobbet. Måste sluta nu ska betala mina räkningar fy vad tråkigt asså , man fick lön igår och snart är dom borta, SÅNT ÄR LIVET!!!




BORTA BRA MEN HEMMA BÄST ELLER VAD SÄGER NI


RSS 2.0