Ivory Coast VS Gahna 3-1 !!!!


Fy vad jobbig !!!!

Vet vet inte riktigt hur jag ska börja men först ska jag tacka gud för att jag har varit så stark under tiden jag har varit i Oslo. Vill ochså tacka att jag tror att det finns en gud som vakar över alla.Jag har lärt mig ochså att man måste ha Tålamod i livet annars går det inte.  I am Blessed.

Denna veckan har varit en bra vecka för mig. Jag varit på jobbintervjuer i Måndags och i Onsdag. Den jobbintervju som jag var i Onsdag ringde till mig dagen efter och frågade om jag ville börja jobba, då sa jagtt jag ville jobba så jag fick jobba där i två dagar. Fick ochså lära mig att stänga dagiset själv ochså. Och Imorgon ska jag  öppna och börja kl halv 7 shit säger jag bara. Jag är så nojig att jag ska försova mig men jag ska iallafall sova tidigt så att jag kommer i tid. Ska jobba på denna dagisen fram till på onsdag men skulle jobba där en hel vecka men jag har ochså fått en erbjudande att jobba en dag på ett annat dagis men jag hoppas att det kommer att gå bra. Måste börja jobba igen och spara pengar för jag flyttar hem till gbg nästa år.

Jag börja störa mig på att jag är en kvinna nu . För vi kvinnor får göra allt och vi har mens och ska föda barn. Varför kan inte killa Föda barn eller ha mens varför ska vi ha båda två skit jobbig juu.

Innan jag av sluta så ska jag ochså säga att jag har haft en toppen helg och att johanna är hemma igen .

Jag skulle bara säga ochså att jag är stolt att Elfenbenskusten slåg ghana med 3-1 :P


Jävla busschaufför !!!

Idag har jag bara softat framför datorn och pratat med en killkompis på msn hela dagen heheh.. Vi hade mycket att prata om för jag har ju bara träffar han en gång sen 5 år tillbax liksom. Och nu när jag har en ny dator som jag köpte när jag var i gbg så har jag webcam och mic. Så nu kan man snacka med han helt gratis på msn .Efter  halva dagen hade gått så närmade kl sig halv sex då skulle jag börja med maten och det skulle bli spagetti och köttfärssås svensk husmanskost hehehe. Men det är gott om man inte har ätit det på länge hehehe, sen märkte jag att det inte fanns krosade tommater och spagetti. Jag gick ner till affären men den äffären som ligger bredvid mig hade inte det så jag tog bussen och åkte till några hållplatser. Jag fick vänta på bussen i 5 min innan den kom och det var redan -20 grader ute ville bara dö ska ni veta. När jag kom till affären så köpte jag det jag skulle men jag blev lite besviken att dom inte att fulkorn spagetti men jag köpte den varliga ändå. På vägen ut från affären ser jag min buss som åker förbi mig och nu måste jag vänta i tjugo min till min nästa buss, fan vad sur jag var och jag hade inte äns på mig några strumpor på mig och mina tår hade blivit av is ville bara gå hem. Jag stog där och väntade i tjugo min till slut kom den.  Jag tänkte jipi och nu kommer bussen , helt plötsligt så åker den bara förbi mig . Blev så jävla arg  och fick gå hem och det tog mig ca tjugo min i kylan . Fan att jag ångrade mig att jag gick till affären. Detta var min dag.

Men imorgon ska jag på jobb interjuv så ni får önska mig lycka till då !!!

Sov gott Jorden
  P.s Ska be en bör till min vän Zandra att det kommer att bli bra tror mig gumman!!!!!

This is for you mum.. I love you.


Gör rent lägenheten !!!!

Idag vaknade jag runt kl 15 tiden hade verkligen sovit ut,Fast jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem från gbg i torsdags.

Igår träffade jag Alec som jag inte har träffat på skit länge, vi softade hemma hos henne och jag fick se hennes två svarta kattungar.Dom var så söta fast jag gillar inte svarta katter men just dom så tycker jag att dom var väldig speciella ska ni veta. Jag var hos henne i två timmar sen åkte jag till stan och köpte en dammsugare och busskort. Så slipper jag att tänka på att köpa en så åker jag inte fast. Jag fick bära dammsugare ända hem till mig och det var -23 grader ville bara gråta för det var så kallt. Jag önskade verkligen att jag hade bil. Men till slut kom jag hem. Så idag bestämde jag att jag skulle städa lägenheten och det gjorde jag så imorgon slipper jag att städa. Imorgon ska jag bara sitta och kolla på film och bara ligga i soffan och slappa. Jag måste ju vara utvilad för på måndag börjar jobbet igen.










Första Januari 2010!!!!!

Idag är det första januari 2010 inte 2009 då ... Damn vad året har gott fort,kan inte fatta att året är redan slut och det har hänt mycket under ett år. Jag har flyttat från Göteborg till Oslo. Och har en egen tvåa med min vän Joanie. Jag har ochså  gjort slut med min knäppa pojkvän som var mitt livs kärlek och har träffat en underbar kille som jag  tycker om .Jag är så glad att jag har kommit över mitt ex och det ska jag tacka Gud gör.. Jag är en lycklig lotta ska jag säga och har en underbar familj och fantastiska vänner runt om kring mig. GOD BLESS THEM.



Igår så var jag med min syster hos min gudmor och fikade med syskorna. Vi var där en bra tag sen gick vi till min systers kompis Angelica till hennes mor. Där hade dom en trevligt middag.Det var ju första gången jag träffade angelicas familj och dom var trevliga specelt hennes låtsas far han var ganska specelt hehehehe ... Efter vi hade varit där och smält raketer med hennes barn dom var så söta . Efter vi hade varit där och haft kul med hennes familj så åkte jag och min syster hem och softade och drack hos henne så somnade vi på hennes soffa.Detta hände på min nyår. Jag hade en trevligt nyår ska ni veta.





http://margaretag.files.wordpress.com/2008/02/gottnyttar.jpg

RSS 2.0