Be en bön!!!

Tjena blogg !!!

Det har inte hänt så mycket den senaste tiden i oslo. Jag var i Gbg förra veckan i två dagar.
Det var helt ok, jag var hos mamma i två dagar,men undertiden när jag var där så var jag lite sjuk men det gick över efter två dagar.

Jag festade dagen innan på Norska nationaldagen med Patrik och lilla Johanna vi hade det kul.
Vi gick till en ställe där dom spelade bara reggae. Blev så glad för att patrik viste verkligen vad man kan hitta dom ställe där det finns bra musik. Jag jobbade dagen efter  på Nationaldagen på Mc. Jag började kl 11 det gick bra för jag jobbade bara till 17 så jag gick hem och vilade efter jobbet ...




Idag är jag ledig från jobbet i två dagar damn vad skönt det är att vara ledig.
Jag ska på visning på en lägenhet nära mitt jobb och jag hoppas att jag får lägenheten. Den är så fin men jag måste verkligen göra en bra intryck så jag får den lägenheten asså. Jag hoppas att jag får lägenheten så är det skit bra och nu har jag börjat jobba på mc donalds 3 dagar i veckan plus jobbar jag på dagiset. Så jag hoppas att jag har fixat allt med lägenhet och jobb så kommer det att rulla som det ska i mitt liv. Mitt liv kommer bara att bestå av att jobba som bara den och vara i gbg hahah men det kommer att gå bra.

Johanna flyttar ju tillbax till Borås så nu kommer jag har tid att  jobba som bara den. Fast jag kommer sakna dig gumman.

Jag hoppas att gud hör min bön i natt asså.


Jag och joanie har planerat att vi skulle grilla men det har rengnat så jag vet inte om vi ska göra det  men annars får vi grilla hemma i våran kök heheheh.

Men nu ska jag softa och fixa mig lite...


Bless and Peace ♥ 




Äntligen sol !!!!

Tjena bloggen!!!!

Vad ska man berätta vad som har hänt under veckan kanske? Jag har jobbat på dagiset som varlig och en som jag fick uppdrag för. Jag gillade barnehagen och jag bestämde för att söka där och det gjorde jag. NU vet jag exakt vad jag vill jobba med och det är förskollärare. Och i oslo så vet jag att jag har möjligheter att jobba inom detta branschen. så jag har bestämt mig att jag ska jobba imon det är i oslo sen vet jag aldrig vad som händer längre fram liksom.

I måndags så ville jag träna efter jobbet och jag tog med mig mina gymkläder.Efter jag hade jobbat så gick jag förbi en kompis som borde nära barnehagen. Jag var där en stund och vilade mig och när jag gick på toan så märkte jag att jag hade fått min dåliga vecka. Så jag bara fuck it jag går hem istället och träningen blev inte gjort denna veckan . Men nästa vecka så måste jag göra det för man måste mins gå ner tio kg tills juli asså då måste man vara snygga i bikini.

I Tisdag så jobbade jag och efter det såg åkte  jag och Thea och shoppade lite. Jag handlade inte så mycket bara det som jag behövde. Jag köpte ochså nya gympaskor som jag ska ha när jag tränar. Så jag hoppas att jag kommer att använda det, men det gör jag ochså och sen var dagen slut.

I Onsdag så jobbade jag på barnehage och på Mcdonalds, det gick jättebra . Jag fick hemkörning av Cicilie som jobbar på mc. Jag kom hem kl 00 och gick och la mig vid halv 2 . Och jag har bestämt mig att jag ska börja jobba dubbel skift varannan dag. Och  jag undrar hur detta ska gå till liksom. Men jag vet att jag klara det och jag måste göra det om jag ska bli rik i oslo hahahaha.

I Torsdag så var jag ledig från dagiset men den andra vikarie jobbet skickade sms om jag ville jobba men jag orkade inte ville ta lite ledig från jobb och bara vila ut mig . Men jag viste att jag skulle träffa Johanna och jag hade en möte med min arbetsgivare . Efter jag hade varit på mötet så gick jag och Johanna till krogen bredvid och drack lite. Man måste njuta när man får Lönnen hehehe

Och idag är det fredag och jag har bara jobbat på dagiset och det känns skönt ska ni veta. Men det finns ett problem det är att jag börja bli förkyl eller så är det pollen. Jag hoppas att det är pollen annars så vet jag inte vad jag ska ta vägen liksom. Idag ska jag bara ta det lungt och kanske gå till stan med johanna. Men nu ska jag sitta med dessi och hon ska hjälpa mig med mitt cv så jag kan söka mer jobb på barnehage.
Efter det så ska jag in i dushen och jag kanske borde gå ut i den fina vädret. Kan ju inte sitta hemma när det är så fint ute.

Måste ochså säga att det är så underbar att solen är här. Jag hoppas att det kommer att vara så hela tiden.  


Puselito på er !!!





Ha en trevlig helg !!!

En regnig dag på första maj !!!


Tjena bloggen !!!




Idag är det första Maj och det är bara 26 dagar kvar så är jag i gbg igen. Då ska jag på juvenas dop och träffa min lilla familj ååå vad jag saknar er asså.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på kanske städa lite i min garderob? och slänga det jag inte använder liksom. Dom bara ligger där och ta plats men vad ska man göra liksom. Jag ville ochså gå och träna men det blev inte så för att det är stängt på gymet . Dom måste ju tänka att folk som inte firar första maj som mig vill kanske gå och träna? eller dom som har druckit för mycket vill kanske bränna bort alla kalorier? . Tänk på det hehehehe.

Just nu när jag kollar ut gennom fönstret så regnar det så jag tror inte att jag ska gå ut men man vet ju aldrig med mig.


Igår så var jag på jobbet som varligt och när jag hade slutat så träffade jag alec och gick hem och skulle hämta busskortet .Jag hade glöm den hemma så jag åkte till Jobbet utan busskort, men tur var det att det inte fanns kontrollanter. Jag har inte råd att betala 900 kr hahahah. När jag kom hem så tog jag min busskort och gick till busshållplatsen när jag satt där och väntade på bussen så började att regnar det jag tänkte att jag vill tillbax hem. Men jag måste gå och träna så jag stod kvar och väntade på bussen. Jag trännade som varligt och gick hem och softade och kollade på min desperate housewives, men jag skulle ut med mariel men det blev inte så för jag råkade somna. Så blev min Valborg hehehh


puselito på er

RSS 2.0