Hej Göteborg !!!!

Äntligen helg ,jag har väntat på denna dagen och nu har den kommit. Shit vad skönt att det är sista månadern i februari. Sitter på bussen på väg till gbg. Det känns skönt att komma hem men nu så ska jag bara softa och försöka ha kul på bussen


PUSELITO PÅ ER ALLA OCH  GOD HELG PÅ ER ALLA

Alicia Keys ft Ludacris - LikeYou'll NeverSeeMeAgain REMIX (L)


Återställ igen !!!!

Kärra blogg !!!

Nu är jag återställ igen från alla sjukdomar jag har haft. Jag har haft magsjuks,Hosta och även Tandvärk. Som det ser ut just nu kan det inte bli värre. Så nu är jag 100% frisk och det känns jätteskönt ska ni veta.

Idag har jag jobbat och fick städa lite på hyllorna och i leksakslådorna i Barnehagen,och varit ute med dom. Typiskt ska man gå ut med dom när det är snö ute. Men det var inte så kallt som man trodde att det skulle vara liksom. 

Jag åkte direkt hem från jobbet som jag inte brukar göra. Jag brukar alltid gå runt i stan och kolla läget eller så brukar jag gå hem till en kompis men denna gången blev det raka vägen hem. När jag kom hem så tänkte jag att jag kan gå och duscha och duscha håret samtidigt ochså.  Men jag tänkte jag kan sätta på daton och kolla om en vis person var inne och det var han ochså. Vi snackade ett tagoch sen bestämde jag att jag måste gå in i duschen och fixa det jag skulle göra och laga lite pannkakor till kvällsmat. Jag gick in i duschen och duschade håret och exakt när jag var klar så tog varmvattnet slut. Tack gode gud att jag var klar annars vad hade jag tagit mig till liksom?. Skulle jag gå in till grannen med shampo i håret och säga att vattnet är slut ? det kan man inte göra. Men som tur var så var jag färdigt med håret så jag får duscha kroppen imorgon.

Jag bestämde mig för att göra pannkakor men tyvärr så orkar inte kristina stå vid köket och laga mat. Men jag kan fixa dom  imorgon istället för.  Men nu ska jag städa lite i köket, och ta ut köttfärsen som jag lagade i går.

Puselito på er alla/////





Ledig dag !!!

Idag har jag varit ledig från jobbet, dom har inte ringt angående om nyckeln så jag tror inte att dom gick ut.
Jag vaknade runt halv 10 tiden och kollade på våran bästa år som jag alltid bruka se när jag är ledig. Men jag märkte att det händer inget speciellt i detta serien, aja men den har ju varit i gång i många år nu.

Efter när jag hade kollat klart så gick jag och gjorde mina ärenden som jag skulle göra. Jag har varit och lämnat in mina timlistor, varit hos polisen och sökt om atest som jobbet ville ha och har jag ochså varit hos elköp (Elgiganten). Jag frågade efter min kamera som jag hade lämnat in den för en månadsen men den var redan klar och den kom in idag. Så jag hade tur att jag kom ditt idag så slipper jag gå ditt. När jag kom hem så var jag så trött så jag somnade . Jag vaknade rund 9 tiden på kvällen. Så jag undrar hur detta ska gå till för jag kommer ha svårt att somna om igen . Jag ska ju jobba imorgon men jag fixar det heheh.

Jag har funderar på att köpa den boken spelet. Jag undrar om någon av er har läst den? för Johanna sa att den var jättebra. Men vi har ju inte samma smak när det gäller böcker eller musik. Men ni får ha det så bra då.

OBS !!! SKREV DETTA INLÄGGEN  DEN 17/2. RÅKADE TA BORT MEN

Pusselito på er

Ont i Tanden !!!!

God kväll kärra blogg.

Idag är det andra dagen i veckan och det har börjat med en bra start. Har jobbat idag och varit med mina små underbara trollungar som jag har. Vi har inte gjort så mycket på jobbet fast alla är ju nästa tillbax så det har inte varit så kaos som jag trodde att det ska vara. Men det blir det ju alltid  kaos i slutet av veckan typ. Jag undrar hur detta kommer gå imorgon? råkade ta med nyckeln till lekförrådet. Så nu kan dom inte gå ut eller leka med dom leksakerna. Men det är kanske lungt för dom ska ju ha maskerad fest så dom kanske inte ska ut men ska ringa på morgonen och kolla med dom för jag jobbar inte imorgon. Plus att jag ville ju  jobba och jag ville ju vara med men det var synd.

Imorgon är jag ju ledig så jag har mycket att göra, ska ju till polisen igen och fixa mitt papper och jag ska ju till mitt andra jobb ovch lämna in mina timlistor, så att jag kan få lön för en gång skull. Ni fattar inte hur mycket jag har vänta på att jag ska få mitt första lön på tre månader fy fan vad skönt säger man bara.

Ska ju träffa alec ochså har ju inte träffat henne på ett tag nu men det blir kul att träffa henne igen. Nu har jag köpt hostmedicin nu så jag hoppas att det går över. Och nu kommer ett annat bekymmer det är ju att jag har så ont i tanden nu. fattar inte vad det e för fel brukar inte få ont där asså. Måste börja borsta logga längs bak på tanden asså. 

Men snart snart så är jag i gbg igen, det e bara en vecka kvar liksom.Men jag är ju lite besviken för att vi inte kan kolla på lägenheten för hon som bor där kanske inte flytta men jag hoppas att hon gör det.  Men ska sova nu pusilite på er och sov gott....


Bakis efter Johannas Födelsedag !!!!!

God kväll bloggen

Igår så var jag hos johanna hon hade ett lite kalas hemma hos henne. Det var trevligt hon hade lagat köttgrattäng och sallad riktigt gott var det. Vi spelade drink lek med kortlek för att vi ska dricka fortare pga av att vi hade inte så gott om tid för tiden gick ganska fort när man hade så kul. Ni kanske undrar vem som var fullast när vi spelande? självklart vad det födelsebarnet som fick dricka ganska mycket heheheh ...Efter beställte vi en taxi till stan och vi hamnade på clubb Z. Dom spelade lite rnb men mest spelade mest house musik ush jag gillar inte musiken asså. Men jag hade det kul ändå.

Idag så vaknade jag typ vid halv två och var lite bakis och jätteseg. Så jag tog det lungt tills kl var ca 4 tiden. Jag gick hem till Johanna pga av att jag skulle hämta min mobil för jag glömde den hos henne.Hur kan jag glöma min mobil brukar aldrig glöma min lilla bebis men jag var säker för full för att komma i håg den. Jag är glad att jag inte tappade bort min mobil som jag har gjort med min mp3. Vi softade och drack lite Te för Johanna var ochså seg. Vi försökte kolla på film men  det gick inte så bra för hennes data fuckade ur som varligt :P Nu sitter jag framför tv och datorn och skriver lite här plus är det Söndags filmen som heter The Holiday som har varit hur ofta som helst men har ju inte sett den för jag ska alltid göra något annat eller så byter jag kanal. Men nu ska jag softa framför tv ska äta lite kaker för imorgon så är det bara att träna bort allt fett jag har ätit under helgen hehehe.

Ush nu går dagarn fort och det e bara två veckor kvar så ska jag till gbg åå vad skönt. Ska träffa familjen och min underbara Guddotter Juvena och hennes underbara mamma Bella  som aldrig svarar när man ringer hennne. Men nu ska jag avsluta annars blir det som en bok heheh..

Måste ju ochså säga Happy valentines day 2 all men Puselito på er och sov gott !!!





Jag miste mp3 min !!!!!

tjena bloggen !!!

Idag är det Lördag och just nu sitter jag i min soffa och kolla på tv och samtidigt kollar jag in min Facebook. Det finns ju inget på tv men måste ändå ha den på. Idag är jag ensam hemma för Joanie har åkt till gbg. Nu har jag fattat hur skönt att vara ensam hemma ibland men man saknar ju sällskap men sånt är livet liksom.

Igår så vad jag på jobbet och vi var bara två barn och två vuxna. För dom andra är fortfarande sjuka, dom har varit sjuka sen i måndags. Det har varit 7 ,6,4,3 och två barn till slut men på måndag så kommer det säkert att vara kaos för alla kommer ju tillbax, men vi har ju saknat dom. När jag kom på morgonen så lekte dom och jag satt med en arbetskollega Thea och vi snackade om allt möjligt som Himmel och Jord liksom. Sen åt vi Pizza och gick till lekplatsen och till skridskor banan. Vi hade inga skridskor men vi åkte med våran egna skor det var jättekul tycker jag och det tyckte barna med . Sen gick vi tillbax och åt mellanmål och sen så var dagen slut.

På kvällen så skulle jag sova över hos Johanna men tyvärr så blev hon sjuk så jag åkte till stan och skulle köpa en sak i affären. PÅ vägen till bussen så skulle jag ta fram min mp3 så hittade jag inte den i jackfickan. Så jag tror att jag har tappat den eller rättade sakt att jag vet att jag har tappat den. Den jackan som jag hade på mig i går är ganska dum för det finns ingen dragkrdja på fikorna så det är ju lätt att tappa sakerna som du har i den. Jag gick till affären och köpte det vad jag skulle köpa och jag tänkte att jag ville inte hem på en fredagskväll så jag ringde en vän och frågade om jag kunde komma över och det gick bra. Så gick till en fd arbetskollega och softade och jag sovte över. Jag kom hem vid 12 tiden och duschade och gjorde lite frukost åt mig och det blev havregrynsgröt med äggmacka och kaviar skit gott var det. Och nu så ska jag bara ta det lungt och sova lite för senare ikväll så blir det kalas hemma hos Johanna .


Men pusselito på er.





Kone Prem Malick 2010.02.10 kl 04:00



Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.


ÄLSKAR DIG AND PEACE AND LOVE 2 YOU


Norsk =kompleserad !!!!!

God kväll Blogg !!!

Idag har jag jobbat en timme bara,för att det var bara två barn och två vuxna plus mig då. Så jag tänkte att jag kan gå hem och göra mina ärende.För att dom andra barn var sjuka. Så jag gick hem och snackade lite med Joanie och kollade på min kärra serie våran bästa år som varligt hehheeh. Efter jag hade varit hemma en stund gick jag till Lo och ville bli medlem. Men dom skickade vidare mig till fackförbundet för att det fanns inget om dagiset. Dom gav mig en karta och jag tänkte hur ska detta gå för jag suger när det gäller kartor och sånt . Kunde dom inte förklara hur man kommer ditt istället för att ge mig en fattig karta som jag inte kommer att fatta något. Jag följde kartan som jag ska men kom ändå fel så jag frågade folk men det var ingen som viste vad den låg, och jag fortsatte att gå kom till carl johans gata. Jag frågade en dam och hon sa att jag skulle åka till ake brygge men jag tänkte att dom som sa ju att det inte var långt liksom, men jag fortsatte att gå. Och snart tänkte jag att jag ge upp och gå vidarne till min andra ärende och det skulle vara polishuset. Men jag frågade en kille om han viste vad fackförbundet låg han sa bara gå rak fram och sen till vänster. Det gjorde jag och tillslut hittade jag den och gick in. När jag kom in så sa jag till henne varför jag var där. Hon sa att kontoret vad stängt och att jag kan ju ringa till dom och jag fick nr. När jag kom ut därifrån blev jag sur för att dom sa att dom stänger kl 16.00. Men nej dom stänger ju kl 14 asså jag gick i onödan och blev jättesur. Jag försökte hitta spårvagnen och till slut hittade jag den och kollade vad hållplatsen hette och det var 4 hållplatser. Jag tänkte bara varför kunde dom inte säga vad hållplatsen hette så jag kunde åka ditt eller något. Asså detta är inte första gången detta händer typiskt Oslo kan inte förklar vad saker ligger ush detta landet asså.

Men till slut gjorde jag allt jag skulle göra idag så slipper jag tänka på dom sakerna igen. Men jag måste säga bara säga  att min kusin har fått en son världens sötaste  jag svär !!!

men nu ska jag vara social och snacka med joanie och Yvonne och kolla lite på tv innan jag ska sova.

**week's track** Oh Happy Day!!


















Jag stannar hos dig blogg.se !!!

Tjena bloggen.

Jag ska börja med att säga att jag missade min buss i morse pga att jag satt framför datorn och jag glömde bort tiden så jag kom en halvtimme föresent till jobbet. Det är typiskt mig asså kan ju aldrig passa tiden även om jag vet att det är pengar som väntar på mig heheheh.

Idag så var det ganska bra dag på jobbet,när jag kom in så var alla så tysta så jag trodde att dom var ute men det var dom inte. Dom hade samling och lästa Bambi. Det var bara 6 barn av 20 det var riktigt skönt ska ni veta och vi lekte viskleken det är att man ska viska hela dagen och den som vinner får en pris. Det gick barna med på . Efter tre timmar så börja barna prata högre och högre. Men tillslut så vad det en flicka som heter Iman som vann tävlingen. Hon fick en koss och det är en kram på norska :P. Sedan  var det lunch och sen blev det en liten utflykt till lekplatsen. Ni fattar inte hur kallt det var asså, det snöade samtidigt som det blåste ush säger man bara och jag ville bara gå in vi var ute i  ca två timmar. men tiden gick ganska fort när vi kom in igen.

Men Imorgon är jag ledig hoppas jag eller så kanske jag kommer jobba på den andra jobbet. Föresten måste berätta vad som hände när jag var på jobbet. Jag fick ett sms  från mitt bemanningsföretaget att dom söker en person som ska ta hand om 4 barn själv och det är fast jobb. Så jag skickade sms och sa att jag var intessered så ska jag  snart på intervju hos dom. Så jag  hoppas att jag får Jobbet .

Men det är en sak som jag undrar ochså , det är en av mina närmaste kompis som jag har känt ganska länge fick höra en del  saker om henne så jag undrar om det e sant eller inte ? Om det är inte sant så trodde jag att vi inte hade några hemligheter för varandra. Så nu frågar jag dig gumman har vi hemlighet  för varandra ?

 Men skit asså vad jag skriver mycket nu för tiden asså men det är ju kul när man har något att skriva om liksom. Det känns som jag gick i skolan och skriver uppsatser hehehe.

Men skulle ochså säga att jag inte byter min blogg och jag ska ha kvar min kärra blogg. Älskar den heheh. Men nu ska jag softa framför tv nu men vi hörs imorgon...

Sov gott nu !!!!

PÅ Väg till Jobbet!!!!

God morgon på er !!!!

Idag är det första gången jag skriver på morgonen jipi eller vad ska man säga liksom. Jag hade god tid på mig på morgonen fast jag ville inte gå upp från sängen. Jag börja bli vant att gå upp tidigt nu för jag jobbar ju på dagis nu. Nu när jag kollar upp så börjar solen att gå upp fan vad skönt det är. Nu märker man att Våren är på väg och nu blir jag gladare och gladar. Orkar inte med den kylan mer asså.

Jag tänkte dricka lite te innan jag ska ta bussen men jag råkade fastnad på Fb  som varlig  så jag skiter i mitt te och ta en äpple istället för. Te kan jag dricka på jobbet .

Idag ska jag gå runt i stan med Johanna och hennes kompis och Yvonne spännande ,spännande och spännande, jag hoppas att jag inte köper något nu men obs kan ju inte köpa något om jag inte har pengar. Men nu måste jag avsluta ska ta bussen nu innan jag missar den puss puss Leverpastej

Happy Birthday Johanna .. Merkitsee minulle paljon rakastan sinua



Skatteetaten+ Gymmet = Sant !!!!

Hi Everybody !!!!!

Idag har jag varit jätteduktig vaknade runt halv sju på morgonen,och ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba men det fanns inget att göra så jag somnade om. Jag vaknade innan våran bästa år det kommer  jag i håg sen gick jag in i duschen och fixade mig för jag skulle gå till skattkontoret och till gymmet. Yvonne var hemma hos mig och fixade min blogg sida. Tack gumman att du fixade den så fint men jag har ju bestämt mig att jag ska byta blogg men jag vet inte riktigt vilken bloggsida än. Men jag kommer ju säga till så att alla mina vänner kan hänga med vad som händer i mitt liv liksom. Idag så brände jag 200 kalorier känner mig så stolt.Men tyvärr så kan jag inte träna mer för jag har inte betalat
Månadsavgiften än, men får göra det när jag få min lönn.

Men nu ska jag iväg och träffa födelsebarnet johanna nu. Men ni få ha det så bra så länge.




Filmkväll med Yvonne !!!!

Idag har jag inte gjort så mycket bara softat med lilla Yvonne och spelat nintendo 94. Det var riktigt skoj men kanske inte för Yvonne för hon dog hela tiden och sög verkligen hahah..  Men nästa gång blir du lika bra som mig gumman :P. Jag har lagat lite mat till oss och nu så tänkte vi att vi ska ha lite film kväll för det finns ju inget på tv på söndagarna nu för tiden. Asså jag tycker att det ska vara något intressant på tv på helgerna men tyvärr så finns det inget.
Vi har bestämt att vi ska kolla på fame. Jag hoppas att den blir riktig bra.







Imorgon blir det mycket att göra kanske jobba eller blir det skatteverket,ush jag gillar inte gå till skatteverket ta så lång tid. Jag får ju inte glömma att jag ska träna imorgon det bli skönt att komma i gång igen.
Jag fundera på att lämmna blogg.se och gå över till något annan blogg men jag vill ju inte förlora alla mina inlägg jag har skrivit här liksom. Men jag ska sova på saken. Men nu ska jag kolla på film.

Sov gott Jorden!!!



Mitt Nya liv Börjar just nu i Oslo !!!!!!




Sorry att jag har inte skrivit på ett bra tag nu. Jag har haft magsjuka och jobbat en del på mitt nya jobb på Dagiset.
Just nu känner jag att jag börja må bättre är inte lika deprimerad som jag var innan när jag jobbade på Mcdonalds.
Jag gillar mitt nya jobb för tiden går så fort och jag börjar bli vant att gå ut i kylan här i Oslo. Det brukar vara -20  så  slipper man gå ut fan vad skönt. Men samtidigt när det är -5 är man ute och leker och det känns gött att vara ute och leka så tiden gå fort.

Nu känns det som att det börja gå bra för mig i Oslo med jobbet och allt. Och det känns ochså att detta är mitt hem för jag har ju bott här sedan 2008-0816. Då kan man säga att det är ett bra tag nu. Och jag känner inte att det är dags att flytta hem till Göteborg än.

Jag har varit i Göteborg förra vecka under helgen och tog det lite lungt fast jag var lite sjuk. jag träffade bara min syster och tog det lungt med henne och jag sovde över .. Älskar dig Leticia. Jag träffade Chanel ochså men vi var med varandra en stund  och pratade och sånt. Men jag ska ju ner till gbg igen den 26 /2 ,då hoppas jag att att Chanel är i gbg då. Jag ska gå på kalas när jag är där. Sara min kusins barn fyller 4 eller 5 kommer inte riktig i håg. Damn vad tiden går fort håller inte koll på tiden längre. Imorgon har jag bestämt att jag ska börja träna igen. Har inte tränat på tre månader nu och det känns att jag börjar gå upp i vikt och jag vill vara snygg inför sommaren heheh

SNYGG,SEXIG OCH UPPTAGEN  eller vad säger ni

Måste ochså säga att  jag har köpt min underbara mobil Sony Ericsson .. THIS IS MY BABY BOO




Måste ochså säga att Yvonne har varit på besök hos mig och det är ju alltid rolig att ha besök love ya♥♥


Imorgon har jag bestämt att jag ska börja träna igen. Har inte tränat på tre månader nu och det känns att jag börjar gå upp i vikt och jag vill vara snygg inför sommaren heheh


SNYGG,SEXIG OCH UPPTAGEN  eller vad säger ni ?


RSS 2.0