Skärpning nu !!!!!


Nu var det en vecka sen jag skriv i min lilla blogg , och nu är ni säkert nyfiken vad som har hänt under en vecka i mitt liv. Jag var ju på middag hos min gudmor med min syster och hennes kille sist jag skriv . Det var jätte trevligt att sitta där och umgås med alla igen. Jag förfestade hemma hos henne för jag orkade inte åka till frölunda och träffa gänget så vi bestämde att vi skulle träffa dom där istället. Jag blev lite påverkad och då bestämde jag att vi skulle åka för det kanske skulle bli lite pinsam om jag blev för full framför henne hehehe. Vi gick vid 11 tiden och lämnade Edwin hemma hos min syster och gick vidare till Jamrock. När vi kom till stan så kännde jag hur alkohol  slå och jag blev riktigt full.Det var inte så att jag mådde dåligt det var en skön känsla att jag mådde riktigt bra . När jag var framme så var alla mina vänner redan där förutom jag. Men fick stå en bra tag i kö innan jag kom in men det var värt det. till slut kom jag in med angelica som ochså hade stått i kö med mig för min syster och hennes kille hade gått. Men jag hade det jätte kul ska ni veta och det är ju synd att jag hade inte min kamera med mig för den var ju på lagning men ska börja ta kort nu när jag går ut och festa heheheh .

Nu är jag hemma igen från gbg och jobbat lite som garderobsvakter i två dagar.Det har varit helt soft ska jobba där nästa vecka ochså. Nu har jag ochså bestämt mig att jag inte ska åka till gbg lika ofta som jag brukar göra. Så man kan säga att det var sista gången jag var i gbg men  inte helt för jag kommer bara åka till gbg om jag ska köpa mat eller någons födelseag hehehhe.... Måste planerat hur jag ska kunna spara nu för jag ska kanske flytta tillbax nästa år . så nu har jag sakt till mig själv att jag måste skärpa mig och börja jobba . Ska försöka jobba så mycket jag kan men inte snåla om ni tror det. Shit vad mycket det kan hända under en vecka asså. Men nu orkar jag inte skriva mer  och imon kommer det säkert  något nytt med mig hehehe ....

Men jag ville ochså säga till er som läser min blogg att lämna en kommentar så jag vet vem som läser min blogg.Och jag ska ochså lämna en dikt till en speciel person.


Får jag gömma några drömmar hos dej?
Några naiva och vackra
som andra kanske skrattar åt.
Jag vill låta dom bo
längst inne i dej.

Får jag dansa klumpigt
och sjunga falskt för dej
en solig dag
när hjärtat spränger i bröstet?
Se inte till reflexerna,
upplev källan!

Får jag vara i din värme
och långsamt mjukna
när själen blivit lite frostbiten
Håll om mej
tills jag ler igen!

Får jag slösa min kärlek på dej?
Får jag skratta, krama, sjunga, gråta
och dansa av kärlek
utan att du blir rädd?
Jag vill se dej i ögonen
och låta ett leende
berätta att jag älskar dej!



 





Vad ska man ha på sig !!!!!

Tjena jorden!!!!

Nu är jag hos min kusin igen och skriver lite på min blogg här. Det var ju ett tag jag skrev ju, Jag skulle åka hem i Måndags men det blev inte av pga att jag gick till tandläkare och dom sa att dom skulle laga ett hål och jag kunde få en tid i januari eller imorgon. Så jag frågade om jag tar den i januari kommer jag att få betala.Hon svarade att jag kommer få betala 800 kr då tänkte jag att det är bäst att fixa allt nu och det gjorde jag ochså. Men nu så blev jag kvar här en vecka till.Men nu är veckan slut och jag åker hem redan på Måndag.

Jag har ju träffat dom jag ville träffa denna gången igen och tillomed träffat min kärra syster som nästan aldrig svarar när man ringer  för hon har ju alltid mobilen på ljudlös, men jag älskar henne ändå. 

Men nu måste jag tänka vad jag ska ha på mig på jamrock imorgon? och snart måste jag till stan och hitta något som jag måste ha på mig. Det blir ju jobbigt för nu måste jag gå runt i stan och leta.Men denna gången e jag mobbat för det är ingen som orkar gå runt med mig istan. Men det e ju lungt för jag har blivit van att gå själv när jag är hemma hehehe. Jag ser fram imot att äta middag hos min gudmor och dricka lite vin det kommer att bli en riktigt mysigt kväll imorgon tycker jag. Men ska lova mig själv att inte dricka lika mycket som jag brukar göra heheh men man ska ju aldrig lova något om man inte kan hålla det hehehe
.




Damn that is it .P

Vad är Kärleken !!!






Idag har jag varit med min kusin som kom i går från Elfenbenskusten och softar hemma hos min andra kusin stephanie.Vi har bara softat hemma hos henne. NU sitter jag hemma hos henne och skriver i min kärra blogg, det e ju svårt att skriva när man inte har någon dator hemma hos mamma. Jag vet inte vad det e för fel men jag vet bara att intenet vill inte fungera.

Men dagens tema är kärleken?


Varför finns det kärlek? är det  för att bli  bara krossad hela tiden och sen hitta någon.Jag undrar ibland om det finns verkligen en sann kärlek förutom i filmer  ex som The Notebook.

Men dagens samhälle är det så få killar som är verkligen är seriösa med kärleken.Men jag hoppas att jag verkligen hitta kärleken snart och jag vet att jag ska inte ska söka efter den lilla speciella kärleken och att den ska komma till mig. Är verkligen min sötnos verkligen den rätta killen eller inte?. Nu måste jag verkligen veta vad jag vill i livet och det är ganska svårt att veta. Men man måste lyssna på sin magkänsla  och det ska jag göra. Måste ha lite tid på mig att tänka vad jag vill men nu har jag min lilla helg och nu ska jag inte tänka på killen just nu. NU måste jag tänka på något annat just nu.

Imorgon fyller min underbara guddotter 5 år damn vad står hon  har blivit. Måste ju säga  bara Grattis till min lilla olicia.













PÅ besök i GBG igen!!






Tjena på er alla !!!! 

Om några timmar så lämmnar jag Oslo och åker till Gbg på besök.. Fy vad roligt att komma bort lite från oslo och jobbet. Jag har jobbat ganska mycket den senaste tiden för toptemp och det har varit på morgonen. Det har ju varit riktigt skönt att komma hem runt sex tiden. Jag måste ochså säga att min babe kommer till gbg imorgon. Å vad glad jag är och  har ju inte träffat han på jätte länge ju och nu är det dags att träffa han igen. Å jag tror att jag börjar bli kär i han igen och det är ju jätte svårt för mig att styra mina känsslor specelt när han är inte med mig så är jag inte kär i honom lika mycket som jag är när jag ser han. Vet inte varför jag känner så, samtidigt pirrar det i min mage och jag är ju jättenervös,asså det känns som jag har ju aldrig träffat han ju men det har jag och det är säkert den kärleksrusen man brukar få. Men nu ska ska jag städa innan jag åker.

 puss på er alla
 

Anna är på besök i Oslo !!!!





Vad ska man göra idag då kanske gå till stan med anna men det är att det regnar ute men vi få gå ändå. Måste ju visa henne runt lite för hon är ju på besök. Igår var det en seg Söndag som varligt . Vi kollade på två filmer som heter baksmällen och before the devil know you are. Den sista filmen gjorde så att jag somnade och jag skulle inte vilja rekomendera filmen men baksmällen borde ni se hhehehhe. Vi spelade lite tv spel och snackade om gamla tider. Jag tycker att det är skönt att någon från sverige kommer på besök specielt mina vänner som bryr sig om mig.

Imorgon är det sista dagen på min kurr.Fy vad bra jag har varit att klara av den i två veckor jag borde vara stolt över mig själv och nu ska jag bara äta sallad och kött  men jag tror att det kommer att gå bra . Jag har ju alltid viljat gå ner i vikt och nu har jag bestämt mig att jag verkligen vill och nu vet jag att jag är på rätt spår. Aja men nu ska jag inte underhålla er att läsa detta .Och nu ska jag ta min 40 min
promenad.


RSS 2.0