Syndat ,syndat och syndat igen !!!!!

Shoo Blogg !!

Jag har tränat två gympass och imorgon måste jag träna den sista så har jag tränat tre dagar nu.
Jag har försökt att äta rätt men det är ju så svårt att undvika big mac eller en big tasty när man jobbar på Mcdonalds. Så imorgon måste jag träna hårt så att jag bränner alla kalorier på en bigmac som jag åt i onsdag och nuggetsen som jag åt i går  heheheh, men jag vet att det är ju inte lätt men jag måste ju försöka om jag ska gå ner i vikt.  Men idag ska jag jobba så det blir en bigmac men jag ska försöka börja med  att äta frukost nu och äta sunt så. Och på måndag ska jag börja med min egen diet. Och när jag kommer tillbax från min semester så är det gambrige igen som gäller.....






Igår så jobbade jag på Stjernblocksveien barnhage som jag har jobbat sedan 5 månader tillbax. Och i går så var det ett barn sista dag och det känns konstigt att han ska bara sluta för han ska börja i skolan. När man jobbar på dagis så känns det som dom är dina egna barn. Men nu skulle jag sluta där för jag har fått ett nytt jobb. Men men  det blir inte så.  Jag är kvar på stjernblocksveiens Barnehage 8. Min Chef ville ha kvar mig och erbjud mig fast till slut så jag tackade jag. Men som sakt så ska jag skriva på kontrakt hos henne på Måndag  så inte det blir knaz sen när jag börjar i Agusti. Och efter det  så ska  jag ringa till den andra jobbet som jag fick och säga att  jag inte kan ta den. Men damn vad jag syndar hela tiden. Jag kommer säkert att hitta på värsta historian nu pga av att jag har ju redan skrivit på kontrakten. Men jag vill ju stanna kvar liksom och nu har jag fixat allt och snart är en lägenhet på gång som min chef har fixat till mig. Ska se den i Agusti efter min semester. 

Snart har jag semester gött är det . Det är bara tre veckor kvar och jag har fundera på att bara vara i Sverige  och vara med mina vänner, men vet inte riktigt vad i sverige jag ska åka till. För jag har ganska många vänner som bor överallt. Men I Göteborg kommer jag att vara i . Vi ska grilla, bada och festa hehehehe  Jag längtar så jävla mycket.

Jag har ju tänkt varför ska jag slösa bort mina pengar  för att åka utomlands om jag ska åka till Elfenbenskusten i December. Med sofie Tiberg som jag ska vara med henne hela min semester i Götet. Älskar dig gumman det finns ingen som du . BLESS AND LOVE

Jag måste ochså säga att min blogg fyller ett år snart den 27 /7. Men nu ska jag fixa mig ska jobba idag 23.30, men vi hörs /// Puselito på er !!!!







Everything's Gonna Be Alright !!!

Shoo bloggen !!!
Det var inte i går jag skriv i min kärra blogg, det är säkert folk som läser min blogg kanske undrar om jag har slutat men det har jag inte har inta haft tid att skriva liksom på en vecka och tre dagar heheh.

Men ni kanske är lite nyfiken på vad som har hänt här hemma :P, jag vet inte riktigt vad jag ska börja för det har hänt mig ganska mycket . Jag kan börja med att säga att  jag har varit ganska lat dom dagarna. så har jag inte börjat med min del två städning som jag skriv för en vecka sen. Men det ska jag göra imorgon ocj jag måste verkligen göra det ochså. Det går ju inte så bra med att börja äta rätt ,och har säkert gått upp men jag hoppas att jag kan börja träna igen som varligt . Men det är ju svårt när man har jobbat övertid i 4 dagar plus ska man jobba idag ochså. Men det är skönt att det är söndag då är man ledig igen men det som är så speciellt  på måndag är att jag är ledig pga av att det är planeringsvecka på dagiset så jag är ledig ochså, toppen säger jag ochså.

 Men jag måste berätta ett mirakel som har hänt mig under helgen. Jag har fått fast jobb ett dagis som ligger nära mig och har skrivit på kontrakt. Äntligen så händer det något liksom det handlar att vara patience eller vad säger ni. Nu har jag lärt mig om man har tålamod så kommer det att hända. Jag är så glad att jag fick fast liksom , och jag kommer jobba exakt som jag gör nu och jag har ju övertiderna som är tre dagar i veckan och ska börja träna igen  mina tre dagar .  Måste verkligen börja och träna asså och sluta ätt äta Big tasty och BigMac som jag har gjort dom senaste dagarna. Jag känner mig lycklig igen och nu har det blivit som jag vill liksom och jag måste Tacka Gud varje dag fast jag går inte i kyrkan men jag tänker att tron är inte i kyrkan  men Tron finns i Hjärtat... Amen.

Det går inte så bra med mitt förhållande med Rennie ska ni veta  men jag har bestämt mig att jag måste gå vidare med mig själv nu och jag orkar inte med hans lögner som jag får av han liksom. Han skulle komma till mig i Torsdag men kom inte så jag bliv så trött på allt så jag skickade ett sms till han och förklarade att jag inte orkade mer och gjorde slut  med ett sms. Jag vet att man inte ska göra slut på ett sms det är ganska är barnslikten. Men  i mitt fall så har jag rätt liksom  för vi träffas aldrig ocj jag vill inte ha en sådan förhållande när tel är avstängt  i tre dagar liksom och sen hör han av sig när han vill lågot . 

Så jag har bestämt mig inte ha någon kille alls liksom tills jag har det bra och just nu Efter G så har jag bara vilja ha någon tröst kille som Tracy brukar säga. Jag är så glad att jag har kommit vidara  och nu känns det som att jag har förlåtit G och nu älskar jag inte han längre. Shit  Asså det var verkligen svårt att släppa efter 5 år men nu  har jag inga känslor för han mer . Och allt är 
gone, gone och gone.NU har jag lagt ut en datum 12/06 = SINGEL LADY är jag nu . Nu är det bara mig själv och dom som älskar mig . 

Men nu ska jag fixa mig inför jobben men vi hörs / PUSSELITO PÅ ER




  

En solig städdag

Tjena Bloggen....

Jag Lovade att berätta hur det gick på visningen som jag gick på ? Det gick ju bra och jag fick den.
Sorry att jag har inte skrivit i min blogg den senaste. Jag har haft mycket att göra den senaste tiden. Jag har sökt lägenhet och sånt. Men nu behöver jag inte göra det, jag har ochså jobbat dubbelpass som varligt men förra veckan så jobbade jag inte på Mc. Så jag tog det lungt i den fina vädret. Jag kom på att jag inte behöver  säga att jag har jobbat dubbelpass för det låter ganska mycket när man säger det. Från med idag ska jag kalla min dubbelpass för (Övertid) det låter mer roligare eller vad säger ni?

I fredag så åkte jag, Johanna och Patrik till gbg. Jag och johanna skulle vara tillsammans denna helgen i gbg för det var ju Juvenas dop. Bussen skulle åka kl 18.15,vi hade god tid på oss så vi gick runt i centralen och gick vi till Mcdonalds och vi köpte bara något lite för vi hade planerat att vi skulle köpa Subway och äta den på bussen.
Men tiden gick ganska fort så vi var tvungen att springa till bussen. Patrik var redan där och när vi kom till platformen så var bussen 45 min sen. Jag blev lite sur pga att jag fick springa och stressa mig. Äntligen kom bussen vi satte oss ner och tog det lungt och skrattade lite. Efter en timme så hände det något. Bussen gick i sönder. Jag bara tänkte f*n ochså varför ska det hända nu liksom, vi väntade och väntade. Tillslut sa Bussschafören att hon inte får något svar från kundtjänsten hos gobybus. Så vi satt kvar där och väntade. Tillslut efter 3 timmar fick vi tag på en bus som skulle hänta oss. Tänk dig att sitta i en buss i flera timmar  helt instängt ush säger jag bara..Men men dopet gick bra ska ni veta och Bless u Juvena .

Jag kom i går från Göteborg jag har handlat lite mat som jag kan använda under tiden tills jag åker tillbax igen. Jag ska bara vara här i Oslo i juni och sen har jag semester. Kanske ska jag resa med johanna eller så är det bara att vara hemma i Sverige. Vi får se vad som händer liksom men jag måste ju jobba innan jag åker annars blir det bara kaos med hyran och det vill jag inte.

jag har städat en del av lägenheten. Idag så städade jag köket, jag gjorde rent kylskåpet och i skafferiet. Jag städade alla hyllor och slängde det jag inte skulle ha. Det känns konstigt och samtidigt skönt på något sätt att städa klart allt och att jag bor själv nu. Min rums kompis har flyttat ut och nu bor jag själv. Men jag saknar henne i bland med hennes myskvällar. Men jag ska ändå sluta att äta sådan skit. Jag städade papperskorg den var riktigt hemsk ska ni veta. så jag gick aldrig ut i den fina vädret och imorgon är jag ledig från jobbet så jag ska göra del två och det blir att städa i badrummet. Det kommer att bli spännande hahah... Jag är ochså glad att jag har tvättmaskin hemma. Man kan tvätta vilken tid man vill hos mig.

Shit var trött jag är nu ska snart sova ska försöka gå upp tidigt för att se våran bästa år om jag orkar.
Men jag måste ochså säga att tiden har gått för fort och nu är vinter över och sommaren är på väg damn säger man bara .


Pusselito på er  !!!!!



RSS 2.0